Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panczurka

Jakie rękawiczki?

Polecane posty

Gość panczurka

Witam dziewczyny. Chciałam się dowiedzieć, jakie będziecie miały rękawiczki na ślub? Ja bardzo chciałam mieć palczaste, ale jak je przymierzyłam okazało się, że wystają mi wszystkie kostki i żyły (mam chude ręce), więc zdecydowałam się na te bez palców. I tu problem. Na jakimś forum przeczytałam, że bezpalczaste rękawiczki uchodzą za nieeleganckie... Nie wiem, czy to brać serio? A Wy jakiego wyboru dokonałyście? Może bez rękawiczek? Dzięki z góry z odzew.

A ja ci powiem tak. Skoro ci się podobają i uważasz, że wyglądają dobrze, to nie sugeruj się tym co mówią na forum. Kieruj się swoim gustem nie innych. To twój ślub i wesele. :D

Witaj Ja długo nie mogłam dopasować rękawiczek do swojej sukni. Początkowo myślałam o tych z palcami, ale okazało się, że wcale nie pasują do sukienki. Jeśli chodzi o te bez palców, zakładane tylko na jeden - mnie się akurat nie podobają bo kojarzą mi się z bandażami, i tak też wyglądają potem na zdjęciach, w szczególności te krótkie. Tak więc po długoch rozmyślaniach zdecydowałam, że nie będę miała ich wcale. Ale co ty zrobisz to juz twój wybór. Właściwie nie wiem po co są te rękawiczki, zbędny dodatek, który sprawia, że panna młoda wygląda jak obstrojona choinka. No bo i welon i jakiś stroik we włosach, do tego bykiet kwiatów w ręce.