Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joasia18

lyzeczkowanie u pierwiastki

Polecane posty

Gość joasia18

jestem pierwiastka nie mialam nigdy dzieci teraz jestem w ciazy ale okzalao sie ze moj plod moze obumrzec (istnieje taka mozliwosc poinformowal mnie o tym lekarz ) i bede miala lyzeczkowanie... czy jesli pyjme najgorsza mozliosc ze stracedziecko i bede miala lyzeczkowanie nie bede mogla miec dzieci?? prosze o odpowiedz

Gość
Joasiu, przede wszystkim główka do góry:) myślenie pozytywne jest najważniejsze. Nie denerwuj się, bo to zaszkodzi maleństwu. Widzisz ja pierwsze dziecko straciłam w 9 tc i też mialam łyżeczkowanie w listopadzie. I już mogę starać się o dzieciątko, tylko jeszcze nie jestem gotowa psychicznie. Fizycznie jestem zdrowa jak ryba:) Mam nadzieję, że to tylko złe przypuszczenia i wszystko się ułoży. Na razie odpoczywaaj i nie zamartwiaj się. Będę trzymać kciuki, żeby wszystko było ok! pzdr 🌼

Gość limetkaa
co to znaczy "pierwiastka" ?

Gość
tzn kobieta, która jeszcze nie rodziła

Gość joasia18
tak

Gość joasia18
dziekuje za podtrzymanie na duchu czyli w razie najgorszej wersji wydarzen bede moga miec dzieci :D dziekiuje nawetnie wcie ile to dla mnie znaczy

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
joasiu oczywiście, że będziesz mogła :) jest taki topik o ciąży po srtacie. sa ta babeczki, które straciły swoje maluchy, a dużo z nich jest już w kolejnej szczęśliwej ciąży. Łyżeczkowanie to nie wyrok! no i najważniejsze!nie martw się na zapas, nie myśl o najgorszym, bo wcale nie musi do niego dojść! a swoją drogą bardzo dziwny lekarz :( czemu tak Ci powiedział i dał Ci coś na podtrzymanie ciąży???

ja miałam łyżeczkowanie po pierwszym poronieniu-8tydz ciąży i jestem najlepszym przykładem,że można mieć potem dzieci :D mam jednak nadzieję,że donosisz szczęśliwie ciążę

Gość joasia18
DZIEKUJE JESZCZE RAZ ZA MILE SLOWA PRZYNAJMNIEJ WIEM TERAZ O CO PYTAC LEKARZA I WIEM JUZ ZE NIE MA CZEGO SIE BAC DZIEKUJE !!