Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goronca

jak zmyć szamponetke

Polecane posty

Gość goronca

mam włosy kolory bląd i pomalowałam je na ciemny rubin teraz mi wyszły rude co ma teraz zrobić żeby je szybciej zmyć??

Gość VVV = =
ja mam identyczny problem... slyszalam ze ludwik pomaga, ale chyba niszczy wlosy ;/

Gość do morgiah
Przestań wklejać ten link, zaśmiecasz forum.

Gość tez mam egz 18 wrzesnia
wymieszaj szampon z kwaskiem cytrynowym albo wit c w proszku. ja tak robilam i szybciej mi sie farba zmywala,

kiedys mi sie to przytrafilo - trzeba myc, myc i jeszcze raz myc - mylam nawet trzy razy pod rzad, plukalam i mylam... po okolo tygodniu nie bylo sladu :-)

Gość oleeen
nie bylo sladu? ja juz myje chyba ze dwa miesiące i nie chce mi ten szampon zejsc;(;( a wlosy mam ciemne blond, pofarbowalam raz na burgund (szamponem) i nie chcialo zejsc i pozniej jeszcze raz na kasztan pofarbowalam, teraz juz chce odzyskac moj naturalny kolor... bo odrosty coraz wieksze:( co mam zrobicc???

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaeeeeeeeee
Ja tez mam taki problem . Jak to dziadostwo zmyćc mam to juz długo próbuje róznych sposobów ale nie pomaga !! A moze jakies preparaty znacie do zmywania @!!! moga niszczyc włosy ale piszcie !!!prosze jak najszybciej

Gość tadruga
jak nie chcesz zniszczyć włosów to chyba najlepszym rozwiązaniem bd mycie włosów w herbacie rumiankowej z dodatkiem soku cytrynowego... po kilkunastu myciach powinno zejść . pozdrawiam :)