Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Haris Pilton

kobiety wykorzystujące mężczyzn

Polecane posty

Gość Paris ty głupia jestes
Jakie pasje pisanie bzdur na kafe ?? Dobrez trafiłyście jesteście bogatsze z domów ,macie zaradnych partnerów zyciowych . Wybudownie domu w Polsce przy takich zarobkach wymaga nielada wiedzy i pięniedzy . A co maja robić kobiety ,ktore nie maja NIC popparcia od rodziców ,męża nieudacznika . A Wy na sile karzecie im pracowac za 600 zł i czego sie dorobia?? GARBA .

Nie byłam bogata z domu tak samo mój mąż,wsparcie od rodziców..(nie wypowiem się)nie mamy domu.Do wszystkiego dochodziliśmy powili i sami,a nieudacznikiem się jest chyba na własne życzenie z lenistwa bo lepiej siedzieć i narzekać,że nic nam nie wychodzi i wszyscy są przeciwko nam!

ty naprawdę głupia lub głupi jesteś pod nickiem z Paris...nie jestem bogata nie mam zaradnego męża wręcz przeciwnie sama muszę się o wszystko troszczyć jestem zaradna...nikt mi nic nie dał w życiu...zresztą szkoda się denerwować takimi idiotycznymi tekstami...co do pasji...to pływam, nurkuje, wspinam się...i wszędzie jeżdżę z dziećmi..pokazuję im że jest coś więcej niż siedzenie przed telewizorem i oglądanie głupich seriali...jak zarabiałam 700 zl..zmieniłam pracę i założyłam własną firmę...a reszta niech siedzi i czeka żeby mąż dal..albo państwo...umiecie tylko narzekać...i znacie tylko jedno słowo..daj... ludzie pokroju tej pomarańczowej marudy...