Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aLLSS

DZIEWCZYNY O BRĄZOWYCH OCZACH SA ŁADNIEJSZE NIZ TE Z NIEBIESKIMI!!TERAZ TO WIEM!

Polecane posty

Gość tost z pomidorem
ech ja mam ciemne (i wg. niektorych wrecz ogromne) oczy i taka sama ich oprawe i chcialabym miec oczy szare, zielone lub niebieskie. A takie czarne oczy sa jakies takie malo wyraziste jak dwie ciemne kulki.

Gość a ja a ja
mam jasne niebieskie oczy i jasna cere ale ciemna oprawe.I bez makijarzu mówią mi wszyscy ze jetem bardzo ładna.A jak sie troszke opale to moje niebieskie oczka tak odbijaja i kazdy sie nimi zachwyca, nawet kolezanki. Wiec nie mozna uogolniac ze ciemne oczy cacy a jasne beee.Zna wiele kobitek z ciemnymi oczami i ciemna oprawa które sa brzydkie i bez makijarzu (nawet mocnego )sie niepokazuja .Ale znam takie tez którym wystarczy lekki makijarz dla podkreslenia urody i sa piekna.Mysle ze autorkr tematu poprostu zazdrosc zrzera.Ja uwazam ze oczy niebieskie vzy zielone sa piekne.

Gość powiiem taak
Jeju! Kazdy kolor oczu jest piękny! Ja mam akurat duze niebieskie, i kazdy je zachwala. Autorko topicu:s swoim postem moglas urazic niebieskookie kobiety. I zielone, i brązowe i niebieskie są śliczne!!!! radze rozejrzec sie dookola, ja np nie maluje sie, a i tak moje oczy swietnie wygladaja. Ten topick nie powinien istniec.

Gość niebooo
ja mam niebieskie duze oczka, ciemna oprawe oczu, dlugie czrne rzesy... naturalne jasny braz wlosy... moi rodzice mieli brazowe oczy i male i nie sa wybitnej urody, a mna sie zachwycaja nawet bez make-up, a mam do tego tradzik;/, raz chłopak mi walnal komplementa w szpitalu jak wygladalam najgorzej chyba jak mozna w moim przypadku... zatkało mnie:| ale powiem wam ze mimo ze slysze tyle komplementów to i tak brak mi samoakceptacji przez ten tradzik... on potrafi wszystko zniszczyc... a chłopaków unikam jak ognia, mimo ze lubie z nimi flirtowac i chcialabym miec kogos, na codzien sie maluje ( tzn makijaz kryjacy, tusz i lekko kredka), nie wyobrqazam sie pokazac swojemu chłopakowo bez make up, macie moze podobny problem? nie wiem jak z tym sobie radzic... a lata mi leca i zycie ucieka:(

Gość specjalista
a ja mam czarne oczy!!! i czarna oprawe oczu ....i kazdy mi mowi ze sie w nich mozna utopic:):):):)

Ja mam ciemno brązowe oczka, ciemną oprawę i dłuuugie czarne rzęsy, których każdy mi zazdrości, są tak długie, ze gdy mrugam grzywka mi się ,,rusza: :D I mam ciemną cerę...ciocia mi powtarza, że wyglądam jak koreanka=) No, ale każdy chłopak powtarza, ze niebieskie oczy są piękne:( Ale widze, że tu na odwrót xD

Gość Niebiesko-szarooka
Moja przyjaciółka ma czarne oczy z poczatku bardzo mi się podobały i bardzo chciałam miec takie same bo ja mam oczy delikatnie szarawe z ciemną niebieską odwódką nie podobają mi się tego typu oczy ale mówią mi ze mam piękne oczy (nie wierzę w to) Po pewnym czasie zrozumiałam ze te czarne oczy sa puste bez tej iskerki co w innych kolorach stały dla mnie się takie zwykłe może to dla tego ona się cały czas przechwala tym ze ma ciemne oczy a ja jasne które uwaza za wstrętne .Teraz dla mnie najpiekniejsze kolor oczu to ciemno niebieski i zielony

Gość nasralpoddomem
Hehe laski o zielonych lub niebieskich oczach będą pisać coś w stylu "marna prowokacja" :) ale w brązowych oczach faktycznie coś jest... im ciemniejsze tym lepsze :) Ja natomiast widziałem śliczną drobniutką azjatkę o oczach czarnych jak węgiel :) miazga!!

Gość rozaliaz75
Mi się tam każdy kolor podoba ;). Brzydkiej twarzy kolor oczu nie uratuje :P Takie tematy tylko powodują kłótnie i bardzo denerwują, bo każdy ma inny gust.

Gość Lola :*
Ja mam zielone, ale bardzooooooo chciała bym mieć niebieskie

''I mam ciemną cerę...ciocia mi powtarza, że wyglądam jak koreanka'' Koreanki mają bardzo jasną cerę tłuku, wręcz białą. Zgadzam się, że ciemne oczy są piękne, ale to chyba głównie chodzi o oprawę oczu.

Gość poruska
Jestem pół Polką i pół Arabką i włosy mam bardzo ciemny brąz, ale oczy mam jasno-zielone i też zawsze chciałam i chcę mieć czarne lub brązowe oczy...

Gość gość
A ja bym chciala niebieskie :)a raczej szare a mam brazowe

Gość gość
akurat lubie swoje brazowe oczy. najbardziej nie lubie niebieskich ufacetow. na starosc ten niebieski blaknie i robi sie pozolkly jak koci mocz

Gość gość
Tylko jasne oczy!!!