Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maj

nekanie przez puszczanie syg.na tel.

Polecane posty

nekanie puszczanie cykow mi na tel w dzien i w nocy jak prubuie zadzwonic to nie odbiera pomuzcie ponekajcie ten nr.880680975.co wy na to pomozecie plis mam dosyc tego ze niedaje mi spokoju nieznam tego nr. czepil sie mnie jak jakis opentany plissssssss.ponekajcie go moze sie zastanowi i przestanie nekac innych pa

niech ktos sie odezwie na moj temat plis jest ktos kto to rozumie piszcie czekam

to ja Tobie ogromnie zazdroszcze.. Ty przynajmniej znasz numer. Ja mialam pobodki o 2, 3 , czy 4 w nocy z numeru prywatnego.. Olalam to, odbieralam nie mowiac ani slowa, nasluchujac czy ten ktos sie odezwie pierwszy... Utrzymywalo sie to ok roku... Czasem jeszcze dostaje te sygnalki, ale o normalniejszych porach.

sluchaj jeb moge wyciszyc tel ale to na noc ale w dzien musze miec włączony a ten nrr doprowadza mnie do szału jestem uczulona bo niedawno mialam akcje klijentka z innego nr. zadzwonila w nocy o godz 2:00 i oskarzala mnie o zrabowanie jej synka i ze go zabilam ja te kobiete znam ona jest nienormalna dala moj nr calej rodz i mialam cynki z roznych nr nieznanych i zastrzerzonych przestali puszczac a teras znowu i niewiem czy to odnich a narazie niemoge zmienic nr tel.