Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monia1

luteina

Polecane posty

Gość monia1

hej dziewczynki.ja tez biorę luteinke dopochwowo bo mam nieregularne cykle i wogóle staramy sie o bobaska juz ponad rok.i gapa ze mnie bo nie spytałam gina.(i tak musze go zmienic!!!) czy podczas brania tej lut.mamy czy mozemy czy tez nie wolno współżyć??pozdrawiam

Gość ble ble blerrr
mysle ze nawet trzeba wspolzyc, podczas brania luteiny ;)

Gość monia1
dzięki.za odp.jestem juz spokojniejsza.a może macie namiary na dobrego gin.który nie zbywa i który zajmie sie fachowo.???okolice sosnowca i katowic.będę wdzięczna!

Monia ja również z mężem staram się od dłuższego czasu o dzidziusia , brałam luteinę ale niestety bez większych efektów . Jeśli chodzi o lekarza to chodzę do Wikarka prywatny gabinet w sosnowcu na ul.Naftowej uważam, że jest dobrym diagnostą zresztą nie tylko ja ...

Gość monia1
dzięki cyrkoniaa!a mozesz jakieś blizsze namiary?tel.do gab.?

mam numer na komórkę ale doktor zawsze przyjmuje tam w poniedziałki i środy od 15 do 18 . Wizyta około 80zł z usg ginekologicznym. Na wizytę raczej nie umawia się z nim bezpośrednio przyjmuje wszystkie pacjentki, które przyjdą danego dnia.... Wiadomo, przecież nie jest to wizyta darmowa.Ja po 6 miesiącach w koncu będę mogła zacząść ponowne starania oby udane.

Gość sssaczekk
jeżeli sie starasz o dziecko to luteine powinnaś brać 3 -4 dni po owulacji czyli już po staraniach o dziecko - oczywiście możesz wtedy się kochać ale nie ma to już wpływu na to czy zajdziesz czy nie