Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna kochanka.

poklocilam sie z kochankiem

Polecane posty

Gość smutna kochanka.
ja nie sądzę ze jest jej dobrze tylko stwierdzam fakt ze nic nie robi , nic co ostudziłoby jego zapędy do mnie jesli czeka , to dosyc długo to trwa ja juz nie chce czekac sama podjęlam w moim zyciu wazne decyzje , odeszłam od meza , ale nie do kochanka , tylko odeszlam od MEZA , bo nie dalo się z nim zyc teraz gdy juz stanęłam na nogach , nie chcę dalszych toksycznych zwiazków i dlatego chciałam aby on sie okreslił pomimo ze go kocham nie chce trwac w takiej sytuacji nadal jesli woli zostac z zoną nie stanę na przeszkodzie , ale niech do cholery cos zrobi

Gość nie sadzisz
ze to i tak zbyt dlugo trwa?Dlaczego teraz stawiasz warunki a nie wczesniej? rozwiedz sie to bedziemy razem ja poczekam .

Gość smutna kochanka.
dlaczego teraz stawiam warunki? bo dojrzałam , bo przeszłam droge krzyzową i stwierdziłam ze nie bede dalej się umartwiac trzeba zyc , a zeby zyc trzeba wszystkie drogi naprostowac moze za pozno ale pozno niz wcale

Gość smutna kochanka.
lepiej pozno niz wcale -miało byc

Gość smutna kochanka.
hubba- ja moge tylko odejsc dalam mu wybór jesli po tej rozmowie z nią dalej bedzie lawirował , to odejdę ale dałam wybór , zeby nie było :)

Gość Zostaw go...
Nie jest Ciebie wart ,a potem ty bedziesz miala wyrzuty z powodu zony ,dzieci itd.Zawsze tak jest na nas spada cała wina.A facet to niby bez winy.Zostaw go i poczekaj na tego jedynego.Pozdrawiam🌼

Gość smutna kochanka.
wiem ze cała wina spada na nas chociaz to nie jest do konca prawda nic nie rodzi sie bez przyczyny , nie ma zdrady tam gdzie jest dobrze w małzenstwie czasem ludzie ratuja i udaje im sie a czasem nie ma ani jednej deski ratunku dla takiego małzenstwa i pozostaje tylko zyc jak obcy sobie ludzie lub rozwiesc się ale do tego trzeba odwagi

Gość szowinistyczna świnia
weźcie kurwa głupie baby zapamiętacie,że jesteście tylko i wyłącznie od dawania dupy,obciągania chuja i spełniania wszystkich seksualnych zachcianek nas facetów i to się nie zmieni.

Gość szowinistyczna babaaa
Toś błysnął mądrością szowinistyczny prosiaku :P