Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kacuskabb

prezent dla ukochanego- 1 rocznica

Polecane posty

jestem z chłopakiem juz prawie rok( w sobote będzie rok) kupić mu jakiś prezent??????????????Jak myślicie?A jeśli tak to jaki?

my na pierwszą rocznicę zapoznania pojechaliśmy do Krakowa oglądać smoka :)

a ja nic na 1 rocznice nie kupilam swojemu ..bo slyszelismy ze nie obchodzi sie 1 rocznicy tylko 2 :P

moze srebrne obraczki albo serduszko na lancuszku do przełamania zebyscie obydwoje pamietali caly czas o sobie :)

mozesz przygotować mu uroczystą kolację przy świecach w wyjątkowym miejscu

słyszałam, też że tylko facet powinien kupić mi prezent?Pawda TO????????????

nie miałam na myśli nawet domu. To ma być oryginalnie, np. w lesie, w parku, na polanie, nad rzeką, na plaży itp.

najpierw wybrałabym się na spacer, wziąc ze sobą koszyk z pysznościami wino, sery, bagietki, winogrony i po spacerze urządzić sobie piknik, delektując się sobą, czyli słodkie lenistwo. Ja jestem romantyczką więc nie każdemu może to odpowiadać

nie będzie!!! a jeśli tak to trzeba przenieść impreze do domku ale w tym samym stylu

Masz racje nie będzie!!!!! A co myslisz o tym, że 1 rocznicy się nie obchodzi tylko 2???????

jeśli macie jeszcze jakies propozycje to napiszcie, ja odezwę sie dopiero jutro! Zaraz wychodzę z pracy:)) :)))))

uważam, że należy obchodzić każdą rocznicę zapoznania/ślubu, bo może się tak zdarzyć (choc tego nikomu nie życzę), że kolejnej już nie będzie :(

w takim razie należy tą znajomość pielegnować od samego początku i dążyć do tego aby trwała wiecznie :)

doddam jeszcze, że Ja jestem jego trzecią kobietką więc on ma więcej doświadczenia niz ja:(

to tym bardziej powinnaś go zaskoczyć czymś wyjątkowym. Facet będzie przy dziewczynie jeśli ona bedzie oryginalna i nieprzecietna :) dlatego szare komórki w ruch bo sobota za niedlugo

no tak tylko, że u nas cały czas pada i wczoraj i dziś i jutro też, więc las odpada! A juz tak sobie umyślałam, ze wezmę ten koszyczek z jedzonkiem pojedziemy sobie do lasu ...... A , że pada to chyba z tego wszystkiego nic nie wyjdzie Tak sobie myśle, ze może do kina skoczymy albo na pizze ( ale to nic orginalnego):(

pizza - nie bardzo ale piknik w lesie - super tylko jak bedzie pogoda...a nie mozesz zrobic romantycznej kolacji we dwoje? swiece czerwone wino i takie tam duperele :P

no mogłabym, tylko, że u mnie w domu to raczej bym nie chciała ( mam pokój razem z siostrą):(