Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kacuskabb

prezent dla ukochanego- 1 rocznica

Polecane posty

chyba, że u niego????????????????????????????????????????????????????????????????????????

z drugiej strony to możesz go dzisiaj dyskretnie wypytać co planuje na jutro, jeśli okaże sie że nic to nie ma sensu nic wielkiego planować i szykować, jedynie awaryjnie kup dla niego jakąś fajną wodę toaletową albo perfumik

My nic sobie nie kupowalismy, ale urzadzilismy sobie randke w tym samym miejscu, gdzie spotkalismy sie po raz pierwszy :) Prezenty kupuje sie na tyle innych okazji... a to byl nasz dzien i chcielismy go uczcic wspolnie.

własciwie to enamorada ma racje, ja i mój chłopak tez się nie prezentowaliśmy tylko pojechaliśmy na jednodniową wycieczke to Krakusa :) było super i na zawsze pozostanie to w naszej pamięci.

a Ty, zeby było oryginalnie napisz mu smsa \"czekam na Ciebie o 17:00 tam gdzie byłeś rok temu\" - ciekawe czy zgadnie :)

pytałam się już w środe czy ma jakieś plany na sobote,ale nic konkretnego mi nie powiedział! Mówił tylko , że może pojedziemy na impreze albo do niego!!! I to tyle

dlaczego? :( nigdy przez rok twój facet nie zrobił ci żadnej niespodzianki z jakieś okazji a tym bardziej bez okazji? ooo to nieładnie i przykre :( to mój jest lepszy :)

niespodzianki? Nie:(( Bardzo często jeżdzimy do kina, ale nie uznałabym tego za niespodzianke:(

w sumie to przypomniało mi się, że na WALENTYNKI zabrał mnie na kolacje do takiej super restauracji a potem do kina TO była niespodzianka- a tak pozatym to nic niepamiętam

ile on ma lat? może jeszcze nie dorósł do niespodzianek bez okazji np. kwiaty, perfumy itp

Gość trusski
a ja mojemu facetowi na imieniny urodze coreczke :P

Gość trusski
a ja mojemu facetowi na imieniny urodze coreczke :P

jesteś jeszcze? ja zaraz zmykam do domku :( nie martw się jutro na pewno będzie fajny dzień :) w sumie najważniejsze abyście byli razem i czuli, że ten dzień jest tylko wasz. A jeśli chodzi o niespodzianki, to może mnie sie dobrze mówi/pisze ale oboje pracujemy i dobrze zarabiamy i nas poprostu na to stać, ale nie każdy może sobie na to pozwolić, albo musi do tego dorosnąc. My jesteśmy już starsi od Ciebie wiec też inaczej spoglądamy na życie :) ja składam Ci wszystkiego najlepszego, przede wszystkim abyś była szczęśliwa i zakochana bardzo mocno :) pozdrawiam i jeszcze raz życze udanej soboty, a jeśli bedziesz chciała napisać jak wam minął ten wyjątkowy dzień to zapraszam w poniedziałek :)

Hej! Dostałam rafaello !!!!!!!!!!!! wkurzyłam sie jak nie wiem co bo powiedział, ze nie miał możliwosci kupić mi kwiatków:(((

powiedział, że uczuć nie okazuje się w ilości kupowanych kwiatów.!!!!!!!!!!!!!!!

ale pewnie nie wie, że kobieta uwielbia dostawać kwiaty :) choćby jedną róże albo peczek stokrotek... a Ty miałaś coś dla niego?