Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ANTYKONCEPCJA

NOvynetki

Polecane posty

Gość ANTYKONCEPCJA

hej dziewczyny! miesiac temu byłam u ginko dostałam moje 1-sze tabletki novynetki... i co moze napisze tak: 1-5dnia brania(nerwowśc, zawroty głowy i odruchy wymiotne) 5-10 dzien( to samo doszły lekkie plamienia, ból jajników,zaczeło sie wypadanie włosów przeraźliwe,pogorszenie się cery) 10-17 dzień(nerwowśc zwiększona, większe odruchy wymiotne, bolesnośc brzucha i jajników, pogorszenie się cery) 17-20 dzień( włosy wypadaja, jajniki i ól brzucha, plamienie mniejsze,nerwoość, zawroty mniejsze i odruchy wmiotne mniejsze lub w ogóle,cera tak samo zła) dziś jest 21 dzień kiedy biore ostatnio tabletke, i czekam na okres. mam pytanie czy te objawy są normalne?(wzięłam 1-no opakowanie) ide do ginko opowiedziec wszystko i jednak nie wiem czy poprosic o odstawienie bo boje sie ze misie wzystko rozreguluje:( czy czekac do 3=mcy?? ale pisze bo widze dużą róznice szczególnie te wypadające włosy:( POMÓŻCIE!

Gość ANTYKONCEPCJA
dodacm ze LIBIDO MI SPADŁO prawie DO ZERA!!!!!!!!!!!!!!!!!

czy aby nie przesadzasz? naczytacie sie tych objawow ubocznych i wydaje sie wam ze wszystkie was dotycza, a jest to raczej niemozliwe. ja tez bralam rozne rodzaje tabletek (w tym novynette) ale nie mialam nigdy tyle objawowo naraz.