Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ti..

drukarz help

Polecane posty

Gość ti..

czy to dobry Zawod? Pracuje ktos w tym zawodzie? Ostanio sie posprzeczalam z kims o ten zawod :O

Gość RTL7
zawód dobry i szlachetny ale czytelnictwo książek i gazet systematycznie spada na rzecz netu więc nie wiem czy przyniesie kokosy :)

Gość ti..
rtl7 chodzi o druk artykolow przemyslowych myslisz ze to nie jest dochodowa praca faktycznie? czyli mylisz ze nie mozna zyc w miare godnie dzieki takiej pracy? juz przegralam zaklad:O

Gość RTL7
co to jest druk artykułów przemysłowych wg ciebie? opakowań?

Gość ti..
rtl wyrabianie etykietek itp nie bardzo sie znam ale sie klocilam z osoba ktora sie mniej wiecej zna na tym:O ile moze zarabiac osoba pracujaca w drukarni? jesli wiesz odpowiedz!

Gość RTL7
1 znajoma osoba do 1.500 do łapki

Gość ti..
to chyba nie jest za dobrze co?? kolezanka przechwalala sie ze jej mezus niezle zarabia w drukarni wlasnie ale sadzac po tym co piszesz chyba nie jest to dochodowa praca? sa tam jakies awanse czy cos?

Gość RTL7
awanse? przy produkcji to raczej nie chyba że w biurze ale nie mam za bardzo porównania więc rozstrzygnąć problemu jednoznacznie nie mogę

Gość ti..
rtl7 jestes kochana ze wogole piszesz do mnie tutaj:) zawsze jakies informacje... on jest bodajze przy produkcji , a powiedz mi podjelabys sie pracy za takie pieniadze? ta kolezanka nie pracuje , pracuje tylko jej maz a chyba dobrze im sie zyje , nie rozumiem tylko jak mozna dobrze zyc za takie pieniadze bo za wielkie nie sa

Gość Rowenta
bardzo dobry!!! A w jakim mieście?

Gość Rowenta
ale to zalezy od stanowiska bo np. inaczej zarobi ktos na hali a inaczej dyr dzialu w drukarni.

Gość RTL7
ja pracuję w biurze - do łapki niecałe 1300 mąż 1500 jakoś żyjemy i dajemy radę

Gość ti..
rowenta dzieki za wpis.. z tego co wiem on pracuje przy samej produkcji to pewnie logicznie , ze zarobi mniej niz dyrektor ale taki pracownik na produkcji nie moze dostac podwyzki? pracuje w miescie liczacym nie wiem ok 70 do 80tys na wsch.

Gość ti..
rtl chodzi o to ze ta kolezanka przechwala sie jak dobrze im sie zyje - wystawny dom , podroze poza kraj a ja posprzeczalam sie troche z nia ze z tej pracy chyba sie nie da zyc tak wystawnie ona twierdzi , ze to dzieki pracy meza w drukarni !

Gość RTL7
a może rodzice im pomagają tylko koleżanka się tym już nie chwali ;)

Gość ti..
tvn7-> no wlasnie ja ja znam od dawien dawna rodzice maja male dzieci na utrzymaniu , kolezanka pochodzi z wielodzietnej rodziny a rodzice meza raczej tez nie :)

Gość ti..
Rowenta a Ty piszac " bardzo dobry" mialas pewnie na mysli kierownika dzialu drukarni?

Gość RTL7
to niech powie szczerze ile zarabiają - takie podchody są śmieszne każdy może powiedzieć że ma gwiazdkę z nieba :)