Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mieszkaneczka

DO TYCH DUŻO WIEDZĄCYCH

Polecane posty

Gość mieszkaneczka

witam.stram sie o mieszkanie w moim miescie,bo stoi puste,a lokator jest w domu wariatów i juz nie wróci.byłam u burmistrza i przedstawilam sprawe,a on powiedzial,ze to,ze on jest w psychiatryku,to nie znaczy ze mozna zajac to miejsce.powiedzial,ze spyta sie oto mieskanie w administarcji budynkow komunalnych.a z tego co wiem to ABK nawet nie chcialo otworzyc tego mieszkania(drzwi sa dechami zabite). znacie moze adres do głównej siedziby ABK?wiem tylko ze jest ona w warszawie.jak mam wywalczyc o to mieszkanie?pomóżcie

Gość mieszkaneczka
Ja sama piszę teraz z psychiatryka i pilnie potrzebuje waszej pomocy, bo jakiś zielony ufolud z wybałuszonymi oczami stoi nade mną i zaraz mnie zabierze do swojego statku kosmicznego, więc szybko niech ktoś mi odpisze bo mam juz niewiele czasu.

Gość żóna i mąż
mieszkanie jest lokatora, bycmoze ktos płaci czynsz i opłaty np rodzina.Onwróci z psychiatryka i wtedy co? nie dadzą.

Gość 454547458
co za durny podszyw

Ja myślę że autorka ma na myśli takie mieszkanie, którego właścicielem jest administracja.

Gość mieszkaneczka
on nie płacił za nic,a mieszkanie jest administracji.ma długi wszedzie.a nie wróci do tego mieszkania na pewno,bo za pare lat bedzie pod stała opieka w domu starców

Gość mleszkaneczka
Wyżej mam zaczernionego nicka bo grzebię sobie w tyłku i wyciagam rodzynki, które potem jem ze smakiem, a ręcę mam całe upaprane g....

Ale to chyba musisz nam dzielnicę podać - co mówią google ??