Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kallinka9

PILNIE POSZUKUJE NIEMIECKIEGO ODPOWIEDNIKA FOTKI.PL!

Polecane posty

czesc, pilnie poszukuje niemickiego portalu, na jakim zamieszcza sie zdjecia... jaki jest najbardziej popularny? znalazlam ilove.de oraz flirt-fever... pisze na ten temat artykuł, prosze, pomózcie!

Gość gebelsy.seksi.de

ojjj nie;) artykuł, artykuł dopiero na październik , ale wyjeżdzam na wakacje i sprawy uczelnanie chce odwalić;)

Gość uuuup

Gość sadasdasdas
ta...sprawy uczelniane. Meza szukasz :) Samo to ze jakbys studiowala to po niemiecku. Jak po niemiecku to poradzilabys sobie ze znalezieniem portalu ze zdjeciami.Ja tez studiuje za granica, w jezyku obcym a problemow nie mam wiec cos o tym wiem:)

Gość **************
www.datingcafe.de www.ilove.de www.neu.de www.friendscout24.de www.meetic.de www.liebe.de www.match.com www.singles.freenet.de ale to sa raczej portale randkowe,takie cos typowe jak fotka,ze na ciebie glosuja jakos nie znam

studiuje dziennikarstwo;/ żałuje, że zapytałam, bo od razu posypały sie komentarze, że szukam męża... mój boże mam 21 lat, chłopaka nie znam języka, dlatego prosiłam o pomoc...chciałam umieścic pewne porownanie w ramach ciekawostki sadasdasdas- zastanow sie co piszesz....zwracasz uwage na to, ze nie znam jezyka, wiec niby po co mialabym szukac kogos na niemieckim portalu?! ehhh **************-dziekuje bardzo

Gość seksowna.szwabka.de