Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anusiekkk

Prezent na roczek

Polecane posty

Gość kama mama79
Nie, dziecko jest na to jeszcze za stanowczo za małe. Na takiej zabawce będzie napis (co najmnjiej) od 3 roku życia.

Gość Anusiekkk
:( a macie jakieś pomysły?

mi też się wydaje że za poważne- a może jakiś fajny jeździk-rowerek

Gość kup mu takie duże klocki
zajmowałam się przez 1,5 roku taką panną i kipułam jej na 1 urodzinki takie klocki... rewelacyjnie ise bawiła... do tej pory się nimi bawi!!!przydadzą się do piaskownicy na foremki i do gotowania zupki...:) no i domek dla lalki zbuduje i garaż dla autka...

Gość jesienna mama
No cóż, zależy jaka jest płeć tego maluszka. Mój na roczek od babci dostał kierownicę (dzwonki, światełka, melodyjki itp) i bardzo był zadowolony. Od chrzestnej lekkiego pięknego misia polarnego większego od siebie 2 razy (z jaką radością ciągał go po mieszkaniu, a teraz z nim spi). Od nas dostał quada elektrycznego. Zobaczył go w sklepie i był koniec świata. Oczywiście nie był wiekowo dla niego, ale usiąsć, skręcić w prawo i lewo, nacisnąć przycisk jedż to nie taki problem. Quad był od 3 roku, mały niedługo kończy 3 latka a nogi są już pod kierownicą, więc nie wiem co by było gdyby został kupiony teraz. Ale na roczek najfajniesze są zabawki edykacyjne dostosowane do wieku oraz te, gdzie można coś pokręcić, nacisnąć, włączyć melodyjkę itd...

anusiekkk robię to po raz pierwszy ale.... co mi tam :-P Zapraszam na moje aukcje :-) Sprzedajemy Fisher Price, na roczek znajdziesz kilka fajnych. Link w stopce :-)

Gość jesienna mama
Rowerek też popieram, szczególnie taki, który ma rózne bajerki przy kierownicy, jest kolorowy i ma mozliwość, by rodzic z tyłu mógł go pchać. Potem dziecko może samo nim jeździć po usunięciu "popychacza".:)

Gość Anusiekkk
rowerek już ma:) Dzięki za pomysły

Gość Anusiekkk
a! i to chłopiec jest Co myślicie o stoliczku edukacyjnym?

fajny prezent :-)A może zapytaj mamy dziecka, może marzy im się coś do pokoju malucha tak jak mi np. kilka rzeczy z Ikea :-)