Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zolta gienia

pokarm koloru zoltego- czy to nie jest dziwne?

Polecane posty

Gość zolta gienia

Jestem 2 miesiace po porodzie, na poczatku mialam pokarm koloru vaniliowego budyniu - taki zoltawy... po jakis 2 tg koloru mleczno bialego a ostatnio mam mniej pokarmu i znow jest koloru budyniowego.. wiecie co to moze oznaczac dziewczyny taka zmiana zabarwienia pokarmu? a moze wiecie czy da sie zwiekszyc ilosc mleka jesli gwaltownie ona zmalala? czy jest to juz nieodwracalne?

Gość nina83
jesli chcesz sobie zwiekszyc pokarm oczywiście możesz są na rynku specjalne herbatki ja piłam z hippa i są dobre a słyszałam też o herbacie z mlekiem a jesli o kolor to ja tak nie miałam moim zdaniem zapytałabym lekarza przy najbliższej okazji jak bedziesz z dzieckiem albo zadzwoń do pielęgniarki która była u ciebie na samym początku jeśli dała ci telefon do siebie

Gość zolta gienia
nie bylo u mnie zadnej pielegniarki:O

Gość uuuuuuuupppppppp

Gość zolta gienia
dzieki:) kurcze u mnie jest problem - przez 2 miesiace bylo pokarmu strasznie duzo, od miesiaca karmie nakladka silikonowa avent( dzidzia nie umie jesc z samej piersi i nawet w poradni laktacyjnej nie umieli mi pomoc).. wydaje mi sie ze pokarmu mam coraz mniej, nawet nie mam czego odciagac:( karmie co 3 godziny, nie moge dawac dziecku piersi czesciej bo obrzera sie tak straszliwie ze potem caly czas wymiotuje:( myslicie ze powinnam odciagac pokarm miedzy karmieniami?

Gość zolta gienia
kurcze ale boje sie ze jak odciagne to mi sie nie napradukuje wystarczajaco potem zeby nakarmic:( piersi bez nakladki nie chce.. ona zamiast otwierac szeroko usta sklada je w dziubek... nie umie ssac w szpitalu zamiast do piersi dac nakarbili ja kubeczkiem;;/