Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maalaa Mii

Dziewczyny dlaczego wprowadzacie facetow w kompleksy wzrostu ponizej 175

Polecane posty

Gość Maalaa Mii

To jest chore. Najpierw krytykujecie, ze faceci patrza sie na przyslowiowe barbie, a potem krytykujecie osoby, ktore nie spelaniaja dziwnych kanonow. PARANOJA

Gość moze by tak...
Znowu jakas z problemami :O

Gość moze by tak...
ponizej ktorej nalezy juz szukac suchej galezi ;)

Gość fwrfw
a gdzie ty widzisz przykłady takowych szykan? bo ja nie zauważyłam.. na forum odnotowuję tylko pocieszania mężczyzn którzy sami narzekają na swój wzrost a w życiu realnym masę par gdzie mężczyzna nie jest wysoki dodam że mi osobiście podobają się także bardzo niscy mężczyźni

Dzis zostaly zalozone chyba ze 3 topiki na ten temat, czy to wedlug Ciebie nie jest paranoja ?? :O Na kazdym z nich pisalam to samo -> Moj facet ma 172 i jakos go kocham i nie przeszkadza mi jego wzrost, jest ode mnie wyzszy i to najwazniejsze .... grrr... :O

Dla mnie to, że dziewczyna o wzroście 180 cm nie chce chłopaka mierzącego 173cm :O nic w tym niezwykłego. Poza tym nie zauważyłam, aby na ulicy Ci poniżej 180cm chowali się po kątach :P Moim zdaniem, jest to reakcja obronna kobiet, którym wmawia się, ze muszą mieć powyżej 175cm, bo inaczej bla bla bla... A gdy gadają tak 1,5metrowe lilputy, to trudno się na niektórych nie wkurzyć :P

Półtorametrowy liliput- w tym przypadku: określenie na wredną istotę płci męskiej, która jest bardzo wygodnicka i lubi mieć piersi kobiety na wysokości oczu bądź chce się chronić pod nim przed deszczem. Samce te często onanizują się przed zdjęciami modelek, co zaburza ich relacje z kobietami w życiu.

Z jakiej odległości chyba. Najczęsciej pyta z odległości 20 cm panią widoczną na monitorze, czy mu obciągnie z połykaniem, ale niestety modelka milczy jak zaklęta. W tym przypadku sam próbuje to zrobić :P

No ale jak już to \"onanizują POD zdjęcia modelek\" .... to poprawna gramatyczna forma zatwierdzona przez Radę Języka Polskiego przy Prezydium Polskiej Akademii Nauk NIEUKU !!!!

Gość nie ma czegos takiego jak
1,5metrowy facet

Nie jestem autorytetem, więc nie mam zamiaru się kłócić. Jakby co, to dzięki za informację :D

Gość czlowiek myslacy
moim zdaniem system wartosci ulegl zalamaniu, bo jesli czlowieka ocenia sie po wzrosci no to ja przepraszam ale nie rozumiem tego.

Gość ale kicha
faceci ponizej 180 do gazu :classic_cool: