Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubliniankaa_

jak poznać rodziców skoro jesteśmy już zaręczeni?

Polecane posty

Gość lubliniankaa_

hej chcieliśmy zaaranżować spotkanie naszych rodziców( do tej pory się nie poznali) w moim domu, ale zastanawiamy się kto do kogo powinien zadzwonić skoro mieszkamy daleko od siebie? czy rodzice mojego narzeczonego do moich rodziców czy moi rodzice do jego rodziców?

zawsze rodzice chłopaka do dziewczyny jadą polecam zrobić luzne spotkanie a nie sztywny obiad czy kolacje i bedzie spoko albo jakiś fajnne spotkanie przy grillu ale to też zależy od rodziców jacy są czy wyluzowani czy nie

Gość paloqaas
Ty ich zapros, oczywiscie jesli Twoi rodzice sie zgodza i sa chetni na poznanie jego rodzicow.

Gość b. maggie
też byłam w takiej samej sytuacji, dopiero po kilku miesiącach od zaręczyn zaplanowaliśmy spotkanie. Ponieważ wypadło to w drugi dzień świąt Bożego Narodzenia zorganizowaliśmy obiad u mnie, nie u narzeczonego. Chociaż to był jak to mówią "sztywny obiad":) było bardzo fajnie bo rodzice przypadli sobie do gustu i z obiadu zrobiła się kolacja prawie do północy...:) Ale faktycznie sama powinnaś ocenić czy się dogadają i czy lepeij zrobić obiad czy mniej zobowiązujące spotkanie typu grill itp. Mimo to według mnie z pewnością u Ciebie nie u narzeczonego... taka tradycja:)

Nasi rodzice poznali się gdzieś 1-2 miesiące po zaręczynach (każda ze stron bardzo chciała się poznać) Pierwsze spotkanie odbyło się u moich rodzicow-zapraszali moje rodzice a ja się do tego przylączyłam.