Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anuttka

PILNE!!!!! Proszę o odp - samolot do Londynu.....

Polecane posty

Gość anuttka

Słuchajcie...wiem że to obciach ale ja nigdy nie leciałam samolotem a za tydzień będę lecieć do Londynu i mam pytanie... Kupiłam bilet przez internet, wysłali mi maila z potwierdzeniem i teraz nie wiem, co ja mam zrobić na Okęciu... :O Mam odebrać gdzieś ten bilet w formie "papierkowej" czy mam przy odprawie poać swoje dane :O ??? Proszę odpowiedzcie mi....

Gość smuwek
Wystarczy podać dokument ze zdjęciem potwierdzający Twoja tożsamość- dowód lub paszport. Możesz na wszelki wypadek zapisać sobie numer i kod rezerwacji. To wszystko. Idziesz do odprawy z dowodem/ paszportem. Tam biorą od Ciebie bagaż rejestrowalny i dają bilet. Teraz kolejna odprawa i na pokład :)

Gość anuttka
Dzięki!!!! :) Wiem, że to trochę głupio, ale ja po prostu nawet nigdy nie byłam na lotnisku :( i nie mam pojęcia jak to się tam odbywa... :O Zostaję tam na dłużej, może na rok... Prace juz zalatwilam, mam nadzieje ze bedzie ok ;)

Gość iskra_boża
Chyba kazdy, kto leci pierwszy raz ma takie dylematy, tylko nie kazdy o tym mowi offen. Zycze powodzenia w Londynie i ... udanego lotu :)

Gość mozesz sobie wydrukowac
meila z potwierdzeniem lotu, tak na wszelki wypadek, gdyby chcieli numer rezerwacji. i tyle... aha - dokument ze zdjeciem, paszport albo nowy dowod :)

Gość lepiej sobie wydrukuj
w polsce raczej nie pytaja o bilet ale nie przyzwyczajaj sie tak bo w druga strone czyli z londynu do polski pytaja i musisz pokazac bilet wiec lepiej zawsze go miec

Gość bzdura1
leciałam z Londynu do Polski i oprócz dowodu tożsamości nie musiałam pokazywać żadnego biletu!! owszem wchodząc na pokład musisz mieć kartę pokładową ale ją dostajesz przy odprawie.

Gość 2007/2008
Anutka, a jak sobie załatwiłaś pracę będąc jeszcze w Polsce? :)