Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asderka

Dobry ENDOKRYNOLOG ...

Polecane posty

Gość asderka

Witam! Polećcie jakiegoś dobrego ENDOKRYNOLOGA w woj.śląskim okolice Katowic, Sosnowca, Bytomia, Chorzowa :)

Zajebisty (przepraszam za wyrazenie) http://www.io.gliwice.pl/ dlugo sie czeka, ale jest to jeden z chyba 2 najlepszych w Polsce... Drugi jest w Warszawie... Wszelkie badania sa robione na miejscu... Ogolnie polecam Małgorzate Mielecka-Kincel (specjalista chorob wewnetrznych). Przyjmuje w Katowicach ul. Ułańska 16/99 Zna sie na rzeczy :)

Gość asderka
O dziękuję bardzo :)

nie ma sprawy :) Jesli zdecydujesz leczyc sie w Instytucie (wszyscy bardzo mili i w ogole NAJ) to musisz liczyc sie z oczekiwaniem ok. 0,5 roku na 1 wizyte.. Mozesz udac sie tam ze skierowaniem, a w miedzyczasie isc gdzies prywatnie :) Osobiscie naprawde polecam... Lecze sie tam 5 lat :P

Gość akurat jesli chodzi o
endokrynologow to kazdy u ktorego bylem byl dobry

Gość Nita73
w bytomiu na ul.Karola Miarki dr.Barlik, rzeczowa wszystko wytłumaczy, zna sie na rzeczy, niestety przychodnia prywatna.

Gość zzzzdddzdddd
napiszcie proszę gdzie w Warszawie przyjmuje dobry endokrynolog i ile kosztuje wizyta...:)

Gość hoooleka
a czy ktos moze wie jak wyglada badanie u endokrynologa czy tak jak u ginekologa ? znacie jakiegos dobrego endokrynologa z wielkopolski Poznań?

Gość henk1
najlepsza pod względem wiedzy to prof.Kos-Kudła, ale strasznie kasuje.Na kase chorych trzeba czekać do niej ok.7,8 m-cy. Prywatnie przyjmuje w Zabrzu.Ulicy i nr,tel nie mam teraz. Za domem nauczyciela w prawo aż do bloków,chyba druga klatka 9 ?

Gość kasia1978
asderka, ja moge polecic Pania doktor z JAWORZNA www.skinderowicz.com , lecze sie u niej juz 2 lata i jestem bardzo zadowolona, za wizyte z badaniem USG bierze 70zl

szukam dobrego endokrynologa w wawie lubw lodzi, bardzo prosz eo pomoc, mam hiperprolaktynemie, niby juz bita prolaktyne ale teraz mysle ze ja wogole nie mam owulacji, poniewaz temp-stala i sluzu wciaz brak

Gość gość
Witam ja polecam CDiME Amaryllis, przyjmuje tam na prawdę dobry endokrynolog, wczesniej byłam u dwóch i za wiele mi nie pomogli, od 3 lat borykam się z nadczynnością tarczycy, pani doktor którą miałam szczeście poznać w Amaryllisie okazała sie bardzo profesjonalną, rzeczową lekarką, dzięki niej mój organizm wrócił do normy, tarczyca pracuje prawidłowo, oczywiście muszę ja odwiedzać, przychodzić na kontrole, polecam wszystkim

Gość Ania Kka
osobiście mogę polecić Centrum Medyczne 311 w Zabrzu http://www.cm311.pl/endokrynolog-zabrze.html gdzie mają również świetnego Endokrynologa . Na miejscu wykonują USG oraz w razie potrzeby Biopsje Cienkoigłową . Po wielu przygodach z różnymi lekarzami pozostanę na razie przy tym z CM311. Przede wszystkim dlatego, że wytłumaczył mi jak wielki wypływ na zajście w ciążę ma mój problem z niedoczynnością tarczycy. Po 3 miesiącach starań wreszcie się udało ! :)

Gość iłąka
Pani Jodkowska z Orthos w Komorowicach. Najlepsza, leczę się u niej od roku. Już są efekty. Można się do niej umówić online, z terminami zwykle nie ma problemów.

Gość urszulamiller
Jak szukacie endokrynologa z Warszawy, to sprawdźcie sobie Psychomedic, to prywatna klinika, współpracują z wysoko wykwalifikowanymi lekarzami. Mają 6 lokalizacji w Warszawie, można sobie przejrzeć ich działalność w sieci, działają 7 dni w tygodniu, ja rejestrowałam się online.

Gość gość
hoooleka jak w Warszawie to tylko PsychoMedic.pl jak napisała Pani wyżej! :D

Gość Karamelek
Ja również polecam Panią Jodkowską z Orthos - pełen profesjonalizm i cudowne podejście do pacjenta :)

Gość Kowal

Tylko Anna Jodkowska z Orthos w Komorowicach!! Pomogła mi z moją nadczynnością tarczycy