Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malwa.a.

trojfazowe

Polecane posty

Gość malwa.a.

bralla ktoras z was tabletki trojfazowe? powiedzci co o nich wiecie i czy sa dobre?

Gość malwa.a.
nie wiecie dziewczyny? zadna nie brala????

Gość malwa.a.
ponawiakm pytanie

Gość asdr
ja bralam. Dobre sa, lekko slodkie w smaku. Wybacz idotyczna odpowiedz ale Twoje pytanie do madrych nei nalezy....

Gość malwa.a.
w pytaniu chodzi mi o to czy sa lepsze od jednofazowych bo czytalam gdzies ze trzeba brac jak opakowanie kaze a nie jak sie chce... i ze nie ma mozliwosci brac bez 7dniowe przerwy

Gość asdr
zawsze robilam przerwe siedmiodniowa. Oczywiscie bierze sie je po kolei a nie dowolnie jak w przypadku jednofazowych poniewaz tabletki z poszczegolnych faz maja rozna zawartosc hormonow: tak sie tez dzieje w przypadku naturalnego cyklu kobiety. Ja bylam bardzo zadowolona, lekarz mi je doskonale dobral. Tyle, ze ja stara baba bylam kiedy je zaczelam brac - mialam 25 lat.

Gość malwa.a.
asdr - a libido jak zmiejszylo sie czy w normie? suchosc pochwy mialas???

Gość asdr
libido ok, wszystko dzialalo jak nalezy, zadnego dyskomfortu czy problemow. Gin wczesniej kazal zrobic dokladne badania hormonalne.

Gość podnoszeeeee

ja pytalam lekarza o te tabsy. chcialam wiedziec dlaczego skoro nasladuja cykl kobiety sa tak zadko przepisywane przez lekarzy. odpowiedzial ze sa starego rzutu i dlatego. stara generacja. o wiele bardziej wola przepisywac te najnowsze bo nauka idzie do przodu i w aptekach poajwiaja sie coraz lepsze tabsy. ale nie mam pewnosci czy za przepisani mi yasminelle nie ma jakiejs prowizji. bo tak chcetnie sie zgodzil.....

Gość malwa.a.
avene- mi sie tak samo wydaje ze gin sa ''spoosrowani'' przez prosucentow tabletek antykoncepcyjnych

sponsoring swoja droga, na pewno jest. dziewczyny same pisza ze dostaly od swoich lekarzy darmowe opak. tabletek a wszystkie wiemy ze nie ma nic za darmo. technika podobna do tego w jaki sposob rozprowadzaja narkotyki dilerzy. ale z trojfazowymi moze miec racje. dlaczego od dluzszego czasu nie ma zadnych nowych tabletek? jednofazowe pojawiaja sie co chwile. nad trojfazowymi prace sie zatrzymaly. moze rzeczywiscie sa starej generacji?