Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eneida

Byłem zwolennikiem PO

Polecane posty

Gość eneida

Teraz przeszedłem na stronę LiD Dziwna sprawa. Po tym co się dzieje dzisiaj... Zawsze byłem umiarkowanym prawicowcem ale po tym co pokazuje Po i jak polskę niszczy Pis myślę sobie Kwaśniewski wróć. I przeszedłem na Centrolewicę jako że SLD to mi nie odpowiada zupełnie.

Gość Grześ k.
Współczuje głupoty.

Gość awril
nie glosowalm n PiS,ale nie uwazam,by niszczyli Polske...

Gość fryzjerka elka
a ja podobnie jak awril uwazam

Gość Grześ k.
Niszczenie Polski przez PIS to opinia ludzi słabo wykształconych , opierających swoje opinie na opiniach innych np. Grubego gruchy Kalisza, potwora Gronkiewicz-Waltz czy głupawego tuska oraz tzw. mgr... kwaśniewskiego - autorytetów (dla nich oczywiście).

Ty chyba niepowazny jestes teraz wszystkie brudy wyplywaja po rzadach lewicy i kwasniewskiego poczytaj ile sprzedali ziemi polskiej a ile mamy niewykorzystanych surowcow naturalnych tylko musimy placic innym panstwom za te rzeczy ile bysmy zaoszczedzili gdybysmy umieli sami je wydobyc i wykorzystac.Teraz o rzadach jest glosno bo niektorzy politycy kluca sie o sprawe polska i nie daja tak jak za czasow lewicy sobie w kasze dmuchac przeciez kiedys na wszystko polska przystawala nie walczyla o swoja pozycje teraz to przynajmniej sie zmienilo.Mozna tylko teraz popatrzec ile korupcji i brudnych spraw bylo.

Gość asaa
Świeta racja. You are absolutly right.