Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia_3003

PROSZE O POMOC!!

Polecane posty

Gość kasia_3003

Mam 20 lat, mieszkam w Poznaniu. Przez małą wpadke moge zrujnować sobie całe życie... Czy zna ltoś może dobrego, dyskretnego i w miare taniego ginekologa który pomoże mi z tym problemem? Lub jakieś tabletki które wrócą mi cykl miesiączkowy? Błagam nie wiem co mam ze sobą zrobić i wiem że nie moge powiedzieć o tym nikomu... Nie piętnujcie mnie za tą decyzje, ale jest ona najbardziej rozsądna. Prosze, bładam o pomoc!!!

Gość czarna nunia
czesc-jesli masz problem to wydaje mi sie ze najlepiej bedzie jesli wybierzesz sie do ginekologa.Nie bój sie zadawac pytac,a jestem pewna ze jesli bédzie mógl to napewno ci pomoze:),Powodzenia zyczé i pozdrawiam :)

idź do ginekologa w jakieś przychodni i już :) i ze spokojem rozmawiaj z nim żeby dowiedzieć sie tego czego chcesz

Gość to jeszcze nic
To bardzo smutne. Nie będę Cię piętnować, ale żal mi Ciebie i smutno mi, że chcesz się "pozbyć problemu". Może dlatego, że ja jestem szczęśliwą matką?

niestety nie moge Ci pomoc ale podejrzewam ze kazdy sie za to zabierze za odpowiednia sume... nie pietnuje ale az mnie to zabolalo :(

Gość gość
LvHbLbGJco0M01L4m5vfdYlc