Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjasxcoiewjdb

problem podczas stosunku

Polecane posty

Gość kjasxcoiewjdb

mam pytanie- ehh podczas stosunku dodam ze uprawiam seks doslownie od \"chwili\" tzn dopiero dwa razy to zrobilam z chlopakiem nie powiem zeb super wchodzilo, nie jest to blona, a mimo to za kazdym razem ma lekkie krwawienie, naprawde leciutkie...nie wiem moze to od otarc.... bo sama juz nie wiem

Gość gfjhjgkhjkj
spoko,nie ma sie czym martwic. na poczatku to zupelnie normalne :)

Gość kjasxcoiewjdb
a moze to jakis polip??? on nawet jak we mnie nie wejdzie tj baardzo plyciutko mu sie uda "przez scisniecie" to jest krew...moze to byc...jakas choroba, bylam u gina jakies nie wiem pol roku temu bylo wszystko ok

Gość gość
Na początku tak czasem bywa. Pomysl, że ta dziurka od urodzenia nie była używana, wiec ma prawo mieć swoje fanaberie:PJa podczas pierwszych kilku stosunków tez mialam lekkie plamienia, przeszło samo.

Gość kjasxcoiewjdb
hmm czyli mowisz ze to nie zaden poli ani nadzerki?? ehh naprawde on nawet nie moze we mnie wejsc ;) a ja juz sie zdarzylam poryczec i w ogole :(:(:( tak to byl dopiero pierwszy raz, krwawienie..raczej nie to jest ze sluzem troche krwi, malutko, przez baardzo krociutki czas tj co ma wypasc wypadnie i koniec :P

Gość gość
Nadżerka jest gleboko, gleboko, na szyjce macicy. Skoro piszesz, że masz krew nawet jak dobrze nie wejdzie, to nie jest to nadżerka;)Moj ex też mial duże kłopoty, żeby mnie w ogole rozdziewiczyć, a jak juz sie to udało, to przez pare nastepnych miesiecy czułam ogromny dyskomfort jak we mnie wchodzil....mysle, że cialo sie musi po prostu przystosować.

Gość kjasxcoiewjdb
noo ale jak pisalam mnie zalatwil ginekolog..noo a polip...hmm kurcze ale juz i tak mniej sie boje, faktycznie panikuje uprawialam seks dwa razy i przypisalam sobie wszystkie mozliwe choroby :P:P:P ale chyba same rozumiecie!!! nie dosc ze ginekolog mnie na chamca rozdziewczyl bo jak do niego poszlam wpakowal mi wziernik nie pytajac nawet czy jestem dziewica- bylam po tabsy...wiec sobie nie wiem pomyslal...no niewazne, to jak mam znowu isc..i to troche przerazajace...krew...bol, ale bol zwiazany ze scisnieciem miesni ;) pozniej nic mnie nie boli..to chyba nie polip...

Gość gość
nie dosc ze ginekolog mnie na chamca rozdziewczylDziki szok! Tego nie doczytalam w Twoich wczesniejszych postach. Mnie to samo:D:D:D. Wziernika mi nie wsadzala, tylko palce, ale po wszystkim mi leciala krew no i blone mialam juz dośc mocno naderwaną. Co nie zmieniło faktu, że przy prawdziwym pierwszym razie rowniez krwawiłam i mnie troche bolalo. Pomyslec, że to byla moja pierwsza wizyta u gina:o Wszystko dobrze z Toba jak na moj gust, daj sobie pare miesiecy.

Gość kjasxcoiewjdb
wielkie dzieki dziewczyny :) noo mnie facet stary dziad wziernikiem zalatwil, dobrze ze moj chlopak nie wie ktory to bo by go chyba zabil...cholernie bolalo, krew leciala jak przy okresie calutki dzien... wiec ehh poza tym te plamienia pojawiaja sie nawet jak chlopka wejdzie doslownie tylko glowka bo dalej sie nie da ze to tak okresle :P:P

mnie się wydaje, że zbyt spięta jesteś, bądź za mało hmmm wilgoci. może kupcie żel nawilżający [najlepiej na bazie wody!] i spróbujcie. ja takowych kłopotów przy pierwszym razie i pare później nie miałam, ale słyszałam podobne wieści i stresy moich koleżanek. ; )

Gość TakiTamAnonim
Też myślę, że to normalne. trzeba się troszkę pomęczyć - niestety. Kobiety cierpią, mężczyźni czerpią satysfakcję. Cholerny świat.

ja do dziś czuje lekki bol przy stosunku mimo ze kocham sie od ponad roku. tzn boli mnie jak wchodzi bo czasem jestem lekko przybita zyciem i nie nawilze sie zbyt dobrze.