Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 6 ada 6

Cze sex z kobieta to zboczenie

Polecane posty

Gość wybredna narcyca
ot, przypadek , lampka wina, muzyka

Gość 6 ada 6
Ochote tez mam wiesz moj chlopak powioedzial mi ze moge sprobowac ale tylko z kobieta bo z facetem to bedzie zdrada

Gość 6 ada 6
ja tez tak mysleze takich rzeczy nie ma co planowac spontan jest najlepszy

Gość 6 ada 6
tylko minie jest tak latwobo jak by inna dziewczyna zaczela flirtowac to by bylodobrze samanie potrafie wyczuc jeszcze, wiesz wszystkie moje kolezanki sadza ze to obrzydliwe

Gość no własnie niestety
wiele dziewczyn mysli tak jak ty ze lepiej jak zaczeła by ta druga strona a my czekamy sobie biernie na cud nie dziwie ci sie bo tez tak mam a sledzac to forum okazało sie ze wiele z nas tego chce ale nie ma odwagi

Gość 6 ada 6
toprawda mysle ze pierwszy raz jest najgorszy

nie czytałam jeszcze tego topiku całego ale może napiszmy skąd jesteśmy, może będzie łatwiej zobaczyć się zrozumieć może coś z tego wyniknie

Gość 6 ada 6
Ja bardzo bym chciala le to chyba nie możliwe bo nie mieszkam w Polsce

Gość wiesz ale ja
mysle ze moze tak naprawde to wcale nie chcemy tego probowac tylko tak sobie marzymy, wyobrarzamybo gdybysmy chciały naprawde to pewnie człowiek byłby odwazniejszy

Gość 6 ada 6
jesli chodzi o mnie to ja chce myle ze moze to byc swietne doswiadczenie i przygoda ale jest to o tyle trudne ze nie umiem wyczuc takiej dziewczyny wiesz nie kazdemu podoba sie taki rodzaj sex i niektorzy ludzie podchodza do tego jak do czegos obrzydliwegoi uwazaja ludzi ktorzy to robia za nienormalnych

Gość f77
a ty Marzanna skad jestes jesli mozna wiedziec

Gość f77
wiem ze tak njest ale co jesli po tym wszystkim okaze sie ze jednak masz moralnego kaca

Gość 6 ada 6
pewnie tak by bylo kiedy traktowałabym to jako zdrade ale moj chlopak mi na to pozwala

Gość f77
NO ok ale jeszcze tego nie zrobiłas i nie wiesz tak naprawde czy byłoby ci z tym dobrze i czy on tak naprawde potraktuje to po fakcie dokonanym tak jak gdyby nigdy nic Ja mam pewne watpliwosci jeslichodzi o mnie A tak wogole to zastanawiałas sie dlaczego on ci na to pozwala moze sam praktykuje rozne rzeczy???

Gość 6 ada 6
mysle ze on nie praktykuje niczego jestesmy ze soba 10lat on mi ufa i wie ze nie jestem less i go nie zostawie dla kobiety i chce zeby bylo mi dobrze ale z facetem juz sie nie godzi bo dala niego to zdrada

Gość f77
no a jak zareagowała bys ty gdyby twoj facet chciałby zrobić to z facetem tez powiedziałabys ze to nie zdrada mysle ze zdrada to pojecie wzgledne

Gość 6 ada 6
mysle ze nie czułabym sie zdradzona ale na sama mysl ze robi to z facetem bylo by mi niedobrze

Gość f77
no własnie a uwazasz ze sex kobiet jestcudowny przeciez przeczy naszej naturze

Gość 6 ada 6
wiem ze dla wielu kobiet jest to cos obrzydliwego ale mi na sama mysl przechodza dreszcze nie umiem tego wytlumaczyc zreszta jak widze calujace sie dziewczyny to podoba mi sie to

Gość 6 ada 6
a ty V robisz to tylko z kobietami

Gość 6 ada 6
byc moze to tez jest zdrada ja chce tego sprobowac i chce sie dowiedziec od kogos kto ma takie doswiadczenia jak to jest

Gość 6 ada 6
to moze wroc do tej pierwszej

w układzie między dwoma kobietami można podobnie jak w przypadku kobieta-mężczyzna trafić na nie odpowiednią osobę, może sie nie udać. ja zwykle bardzo angażuje sie emocjonalnie... czasem boli

Gość 6 ada 6
dlatego mysle ze wazne zeby bylto spontan nie wyobrazam sobie tego np zrobic z kolezanka ale z diewczyna ktora mi sie podoba i w jakim sensie podnieca ale mysle ze tylko raz zeby sie nie wkradly uczucia