Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość winston churchill

Pytanie do osób, które głosowały na Platforme Obywatelską

Polecane posty

Gość winston churchill

Jaki jest program Platformy Obywatelskiej? Czy jest to partia lewicowa czy prawicowa? Odpowiedzcie kożystając z własnej wiedzy. Chcę się troche pośmiać. :D

zapowiada sięciekawy topik :D tak swoją drogą, jeżeli mogę wyrazić swoją opinię, to te głupie narzekanie teraz na PiS identycznie odzwierciedlałoby zachowanie Polaków w przypadku kiedy PO by wygrała... co za różnica ;) heh taka już polska mentalność

Gość ankaz29
ja juz sie posmiałam -KORZYSTAJAC_

Gość O Boże
Lepszą zabawę będziesz mieć porównując obietnice i ich realizację dzisiaj nam "panujących" dwóch takich co ukradli... nie tylko księżyc

Gość fjfkalalala
Każda partia jest lepsza od koalicji kaczuch z giertychem i lepperem. Gorszego szajsu nikt nie narobi.

no właśnie.. i to jest przykład tego, szkoda czasu Winston! gdyby Tusk rządził byłoby : taka jedna kaczka która udaje, że potrafi zbawić świat ;)

Gość fjfkalalala
A ty gościu masz inteligencję naszych elit, skoro na wejściu wydajesz wlasne intencję. Sądzisz że po takim wstępie ktoś się nabierze na dyskusję nad prawicowością lub lewicowością PO???

Gość prawnik z południa
LPR też jest partią centroprawicową, co widac przede wszystkim po ich programie gospodarczym.

Ale jest o wiele bardziej konserwatywna i katolicka jesli chodzi o obyczajowosc.

Gość prawnik z południa
To, że konserwatywna, to się zgodze, ale wyznacznikiem prawicowości nie jest to, jak często ktoś zapieprza do kościółka.

Szczezre mowiac zadna z nich mi nie odpowiada, mam poglady raczej lewicowe, ale zadna polska partia mi nie odpowiada w 100%. SLD ma zbyt nieczysta przeszlosc i nie bardzo interesuje sie prawami homoseksualistow, moze Zieloni sa mi w sumie najblizsi.

Niestety prawicowosc czesto sie wiaze z zapieprzaniem do kosciolka, bo prawica lubi tradycje i autorytety, a Kosciol jest dla niej wielkim autorytetem i obronca starych porzadkow.

*starych porzadkow - oczywiscie nie mam tu na mysli komunizmu, raczej takich porzadkow z tradycjami przedkomunistycznymi :D Wiadomo, ze kazda rewolucja jest wrogiem prawicy.

Gość nie ma co filozofować
Zadna licząca sie polska partia nie jest całkowicie lewicowa ani całkowicie prawicowa:o PO jest w zasadzie centrowa, zabawniej jest z PiSem który jest partią lewicowo-prawicowa:D

Gość upr
A Unia Polityki Realnej jaka jest?

Gość nie ma co filozofować
pisałem "Zadna licząca sie polska partia..." dlatego nie dotyczyło to ugrupowań typu Zieloni, czy UPR

Gość chamberlain
Nasz Czerczil ze smiechu wydarł na księRZyc - podobnieRZ jak jego jednojajowi mentoŻy w dzieciństwie. Swoją drogą dziwię się że przy takim zalewie obciachów i to często międzynarodowych znajdują się ludzie którzy jeszcze pokładają jakąś nadzieję w obecnie rządzącej ekipie

Gość no comment
wstęp rzeczywiście od razu obnażający prawdziwe cele, więc szkoda się wdawać w dyskusje..... narzekania gdyby PO było przy władzy zapewne byłyby takie same gdyż jesteśmy narodem z bardzo wysoką kulturą narzekania, który nie potrafi działać, ani konstruktywnie rozmawiać.... różnica pomiędzy tym ugrupowaniem, które sprawuje władzę jest taka, że oni nie dość, ze nie dotrzymali obietnic, to w dodatku ich się wyparli...., ponadto żADNA inna partia spoza tej koalicji, nie narobiłaby takiego bagna jakie robią kaczyńscy na arenie międzynarodowej....oni się po prostu błaźnią, za co jest mi wstyd jako Polce. ponadto kreują się na wszystkich świętych, a w czasach kiedy trzeba było się określi stali pośrodku tak żeby można Panu Bogu świeczkę a diabłu ogarek- wystarczy sięgnąć do doktoratu Jarosława aby sie o tym przekonać.... walczą z systemem, tym samym sposobem, którym kiedys posługiwał się system....zresztą sama teoria spisku jest charakterystyczna dla władz totalitarnych i to jest właśnie to co odróżnia partię rządzącą od każdej innej która objęłaby władze... P.S. nie głosowałam za PO, chodź gdybym nie głosowała na partię na kt głosowałam to wybrałabym wówczas PO