Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ram0na_h0t

WLOSY BLOND, POD SPODEM CZARNE-modne jeszcze?

Polecane posty

Gość nie podoba i na pewno nie jest
niekoniecznie, ja znam kilka takich lasek w klimacie słit-róziowy-kotecek i z charakteru są całkiem spoko, a że stylizują się na tanie dziwki to co zrobić, widać lubią. muszą i one być, żebyśmy się mogły wyróżniać ;) i w sumie z niektórymi, oprócz tego ze nie rzucają bluzgami jak karabiny maszynowe, to można pogadać nie tylko gdzie otworzyli w mieście nowe solarium :)

Gość takie troche tandetne
no ty bedziesz miec bardzo oryginalne kolorki niunia - bielutkie i czarniutkie jak u zebry/skunksa/innego pchlarza i nic sie nie martw - nie poderwiemy ci na nasza urode z klasa twojego miejscowego lowelasa z 5 morgami roli pod lasem wedle miedzy :-D :-D

Gość ojojojojoj
dziecinko nie gorączkuj się tak, bo nie będziesz mogła zasnąć i zaśpisz jutro na pierwszą lekcję... a właściwie czemu jeszcze nie śpisz? już dawno po bajce...

dziewczyny, przestanmy... Pani Skunksik ma seksowne imie, bywa w Dojczach, chce zrobić włosy w salonie (z pasemkami radzi sobie sama, ale jak jej zrobią \"spód\" profesjonalnie, to hooo-hooo) i do tego pewno ma bluzeczki wersacze i szanel... jest wpuszczana do DYSKOTEK z selekcją (która pewno polega na tym, że nie wpuszczamy poniżej 13 roku zycia) możemy jej białe kozaczki czyścić ps. \"jkies oryginalne kolorki, jak bylam w niemczech to masa lasek miala\" to oryginalne czy masowe?

Gość mala misiapysia
a co to za disco? Dla tranwestytow???

mam takie włoasy blond pasemka i pod spodem czarne...podoba mi się to,wygląda fajnie...ale oczywiscie nie do każdego pasuje...jezeli fryzjerka zrobi Ci to fachowo,to sądze,że bedzie ok...a jak chchesz juz miec taka fryzure blond pasemka i pod spodem czrne to lepiej idz do fryzjerki...i nie rob sobie tego sama bo napewno nie bedzie takiego efektu jak po wizycie u fryzjerki...

Gość pobngf
chyba w tych NRD byls 3 lata temu

hehe to mi pojechałaś dziewczynko, ojj.. :D może i masz powodzenie, u chłopców z gimnazjum i osiedlowej pakerni na strychu jakiegoś bloku.. powodzenia. to ze ktoś ma zadbane włosy i ciało nie znaczy, że ma być ordynarną (sprawdź w słowniku co to znaczy) blondyną - to się właśnie nie wyróżnia. wszystkie jesteście takie same - klony. jeśli myślisz, że komuś na poziomie to się podobać może, to jesteś w błędzie. a dyskotek nie odwiedzam - raczej kluby gdzie tania hołota wstępu nie ma. aha, i co to za powdzenie w dyskotece - pijany koleś ledwo widzący na oczy przeleci wszystko co się rusza. ot, i po twoim powodzeniu..

Gość Ramona ile masz lat
?? z ciekawości pytam?

Gość ram0na_h0t
dobra zalozylam ten temat, bo myslalam, ze sie znacie, ale widze tylko pare jakis normalnych lasek! reszta zazdrosne stare pasztety _Darling_- a myslisz, ze na lokach to bedzie fajnie wygladalo???

jak tu jest wesoło :D tylko autorkę topicu co rusz mowę odbiera... :D pewnie składa literki teraz żeby sie wysłowic i dlatego tak rzadko się odzywa :D

Gość ram0na_h0t
mam 18,gimnazjum dawno skonczylam;/ nie musicie sie martwic o moj wiek

Gość Paulinaaa1
gdzie w siedlcach zrobisz kok za 35 zł?? bo ja jeszcze nigdzie sie z taka ceną nie spotkałam. od 60 w gore to tak...

Gość ojojojojoj
kurde lala, jak ktoś Ci mówi że mu się nie podoba to co Tobie to znaczy że jest zazdrosny i się nie zna? no nieee a tak nawiasem mówiąc to wygląda tak jakby ci kubełek z farbą spadł na głowę przypadkiem

Gość Ramona ile masz lat
no tak, teraz coraz młodsze laski do niemieckich burdeli wyjeżdzają - naogląda się to w wakacje "zachodu" i się w dupie przewraca

Gość takie troche tandetne
na lokach wyjdzie dokladnie tak jakby skunksa pokrecic lokowka :-D strasznie fajnie sie czuje jako stary brzydki pasztet :-D

Gość iklonanm
tak myslalam tylko takie mlode laski sie tak tandetnie nosza do tego rozowe butki i miniowa do grubych nog

mam wyrzuty sumienia... ona zalozyla topik...chciala sie doradzic, chciala sie pochwalic wizyta w salonie (a swoją droga Ramona, jak chcialas to zrobic?- \"prosze mi zrobic czarny spod, pasemka zrobie sobie sama w domu, mam zajebisty czepek do tych spraw\") a my? kpimy, drwimy i mamy ubaw po pachy... rozczarowalymy ja!... BOSKIE, BOSKIE IMIE- Twoje prawdziwe?

mam proste wlosy,ale jak bylam u fryzjerki i robila mi loki,to nie zwrocilam na to zbytniej uwagi jak wygladaja moje włoasy pod spodem...poszukaj sobie zdjec w necie czy cos,moze tam znajdziez i sama ocenisz jak to wyglada na lokach...

to był kubełek z farbą słit-śliczny-blondzik odcień dodzia w opolu :D na lokach to będzie wyglądało gorzej, niz na prostych, bo na prostych to wygląda jakby się ten ciemny kolor wylewał spod jasnych, a w lokach takiego efektu nie bedzie z powodu innego ułożenia włosów musiałaś ze trzy lata kiblować w gimnazjum, strasnzie nasiąkłaś tym klimatem :classic_cool:

18 lat;> a ja myslalam ze z 16:| jestem tylko dwa lata starsza, a czuje sie faktycznie jak stary cep, który nie wie o co na tym świecie chodzi

Gość ram0na_h0t
tak to moje prawdziwe imie, a po chuj pytasz? zazdroscisz? bo masz imie jak jakas ruska dziwka!kalinka, haha, strzeliłabym sobie w łeb, jakbym tak miała na imie

zreszta każdemu podoba się cos innego...jak chcesz to sobie zrób takie włosy,przecierz na to czy zrobisz sobie taka fryzure nie wpłyna nasze wypowiedzi,tylko ty sama podejmiesz decyzje...o gustach sie nie dyskutuje...

ale na dole to chodzi ci o to ze tam na dole sobie czarne zrobisz, a na glowie sobie te pasemka zostawisz? no to to jeszcze bym zniosla :D jak chcesz byc oryginalna proponuje fioletowo zielone pasemka. widzialam ostatnio taka dziewuszke. makijaz do tego miala tez zielono fioletowy. wyjatkowo tworcza niunia :D polecam

Gość kaalinkaa9
no to dobrze, że tak sie nie nazywasz i nie musisz sobie w łeb strzelać bo szkoda by było skunksa

Gość ojojojojoj
wiesz co? najlepiej się spytaj tego ochroniarza co robi selekcję o zdanie, wtedy na pewno Cię wpuszczą na ubaw w tej remizie

Gość afroskunks
dobre, dobre :) Ramciu, dawaj dalej! Nie moge sie doczekac :):):):)

nie wiem po co wrzucasz osobom,ktore odpowiedzialy na Twoj temat...poprostu moze im sie to nie podobac,nikt im przecierz tego nie zabroni...