Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hajdus

coś na sen!

Polecane posty

Gość hajdus

budze sie bardzo wczesnie a wieczorem nie moge zasnąć.mam ostatnio troche kłopotów i bardzo możliwe ,że to jest przyczyna.Kłopotów sie nie pozbęde,ale jak sobie pomóc zeby przespać noc?Piszcie!!!!!!

Gość hajdus
nie dam rady wypić piwa.taki ze mnie dziwoląg ,ze nie toleruje nawet najsłabszego alkoholu.próbowałam tabletki ziołowe na sen i nic.

Gość moze nerwosol
?? to tez ziolowe ;)

Gość hajdus
spróbuje ten nerwosol .to chyba do picia.w aptekach jest masa takich ziołowych środkow z tym ,ze nie wszystkie skuteczne.Fajnie by było kupić taki ,który działa,bo inaczej z torbami pójde.

Gość no bo
klopoty są przyczyną kłopotów:o:p taki łańcuszek niepokarmowy:p

Gość hajdus
eyre ty też masz problem ze snem?coś ci pomaga?

Mam. Właściwie to nic mi nie pomaga, melisa trochę mnie uspokaja, ale żeby pomogła w zaśnięciu to nie.

Żeby nie skłamać... chyba za 30 szt. 5mg tabletek dałam coś ok 13 zł. Ale jak jesteś szczuplutka to mozesz brać poł albo kupic słabsze. Plusem jest to ze nie ma na drugi dzień kłopotów ze wstaniem. Ja raz tak przspałam 15 godzin! 1 godz przed planowanym snem to bierzesz i po pół godziny scinasz komara!

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
aviomarin - taki na chorbe lokomocyjna :P. uspi na 100% :)

Gość hajdus
no właśnie.Ja już mam dość gapienia sie w ściane i te natrętne myśli!marze o tym zeby sie położyć i spać

Dzięki kaszka, może zakupię, nie jest to drogie, a jeśli skuteczne, to super.🌻 Nienawidzę leżeć i i nie móc zasnąc...różne dziwne myśli przychodzą człowiekowi do głowy.

No ja własnie kupiłam dlatego bo sie kiedys pokłóciłam z facetem i chciałam przespac życie... Przespałam 15 godz a on wrócił:)

Gość hajdus
nigdy nie przespałam 15h.nawet nie umiem sobietego wyobrazić.skołowana jestem okruynie przez brak snu.kręci mi sie w głowie nie moge sie skupić i jestem w awanturniczym nastroju.

A moze lepiej poszukac podłoża takowego zachowania twojego organizmu i to wyleczyć... Bo takie tablety to długo nie będa dzialać... Bedzie trzeba szukac innych a tych na receptę jest mały wybór :( ...

Gość hajdus
wiem.Niestety znam przyczyne ,a może stety.Nie bedzie łatwo się jej pozbyć, a jeszcze trudniej gdy jestem okrutnie zmęczona.taka sobie patowa sytuacja niestety