Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutka24

PROSZĘ - ocencie tę suknie i pomóżcie

Polecane posty

Gość ---vanilia---
malutka wybacz, ale ta suknia jest dla osoby o talii osy, nie dla kobiety w ciazy a tym bardziej z wielkim brzuchem (bo 7 miesiac to juz raczej duzy brzuch) w tej sunki wygladalabys komicznie bylam niedawno na weselku u przyjacilki ona byla w 5 mies, miala suknie z gorsetem, b podobna do Twojej , ale u nij brzucha wogole nie bylo widac! wielu gosci nie wiedzialo ze jest wogole w ciazy jezeli masz naprawde mikroskopijny brzuszek i je\stes dosyc wysoka to jeszcze mozna sie zastanowaic ale jezeli masz typowo ciazowy brzuch-pilke to zrobisz z siebie tylko obiekt smiechu i obgadywania... na 7 miesiac ciazy to polecam suknie podpieta pod biustem i wolny dol...

Gość
malutka nie uważasz,ze to nieco dziwne, ze tutaj juz kilka osob mówi, ze najlepsza suknia odcieta pod biustem i z luźnym dołem a ta Pani ci wpiera, ze gorset jest lepszy? faktycznie gorset wygląda dobrze, jak jest odpowiednio dopasowany a kobieta ma wciecie w talii...

Gość malutka24
Wiecie co - dziś jadę do innej krawcowej i do różnych salonów - popytam innych osób zobaczę co poradzą. Postaram sie zrobić zdjęcia i wam wkleję, może da sie w jakimś programie "dorobić" brzuszek? Dziękuję za opinie będę o nich pamiętała :) mam nadzieję, że trafie na dobrą krawcową kóra lepiej mi doradzi.. Pozdrawiam odezwę sie poźniej po zwiedzaniu ;)

Gość
OK owocnego zwiedzania i czekamy na wieści pozdrawiam :)

Gość shemsi21
moze i ja sie wypowiem-slub bralam w ciazy :) no wiec swoj slub bralam w ciazy na poczatku 5 miesiaca, brzuch mialam-hmm prawie wofgole go tedy nie mialam, ale nie o tym mimo ze naprawde nawet w salonie panie nie wiedzialy ze jestem w ciazy, to sam gorset poki stalam byl ok, a do siadania, matko musialam miec poluznione b sciagania i kiedy stalam znowu to gorset na mnie wisial.... ty bedziesz w 7 miesiacu, powiem ci szczerze ze nie wobrazam sobie Ciebie w tej sukni... poza tym taka suknia z gorsetem sciagajacym to chyba jeszcze bvardziej bedzie eksponowala wielki brzuch nie lepiej cos luznego, cos w czym bedziesz dobrze czula sie stojac i siedzac? wg mnie babka chce naciagnac cie na kase, bo iwadomo wiecej zarobi jna takiej fantazyjnej sukni niz na skromnej dla typowo ciazarnej babki radze dobrze sie zastanowic pozdrawiam i zycze trafnej decyzji

Gość jusiek
do shemisi21 ty jej to bardzo dokładnie wyjasniłaś na swoim przykładzie. Dobra wypowiedz

Gość
dokładnie! W koncu ktoś kto tego doświadczyl i najlepiej mógł doradzic

jesli mam być szczera to mi ta suknie w ogole się nie podoba, za \"strojna\", ale ma dziś dzien łagodności więc nie wyjechałam tak od razu z krytyką :)

Gość jusiek
wydaje mi się,że lepiej podpierać się swoimi doświadczeniami jak to zrobiła shemisi21 i wtedy dziewczyna będzie wiedziała

Gość rozczarowana trochę
suknia przepiekna mazenie ale niestety jesteś za niska no i ciąza

Gość malutka24
Wkleję suknie nad którą też sie zastanawiałam: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c224e605525b1b32.html czy taka byłaby lepsza w moim przypadku? I wierzcie mi gdyb sie dało też bym miała ślub wcześiej ale nie ma szans - dużo szukaliśmy wszystko pozajmowane o wrześniu mogę pomarzyć :( Ok ja już lecę bo późo napiszę co i jak później 🌼

Gość
malutka już tą suknie gdzieś widziałam... moje sugestywne zdanie jest takie, ze jest ładniejsza od pierwszej (cóz ja mam taki gust) nie jest taka strojna wiec na ciąże prędzej niż pierwsza pytanie tylko jak będzie brzuszek wyglądał (i czuł się) w gorsecie. Ale ogólnie dużo lepiej

Gość bardzo bardzo ładna

Gość malutka24 - PO ZAKUPACH
Uff no i po "zakupach" nachodziłam sie jak niewiem! No i mierzyłam taką suknię slubną: /tyle, że kolory wyszły ciemniejsze fkatycznie jest takie perłowe ecri/: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/679fe3e88cbdcff8.html Szyłabym ją na miarę u krawcowej, jak myslicie lepsza? Nie jest taka "nafaszerowana" falbanami no i gorset byłby szyty pod brzuszek czyli taki wypukły. Boje sie jaki mi brzuch urosnie tak bardzo chcialabym mały... :(

Gość beverly
suknia jest booooossskkkaaa!!! zaluje ze juz mam to za soba bo bym sobie taka sprawila:) ale mysle ze jak na 7 miesiac to brzucha nia nie zamaskujesz a wrecz przeciwnie, bedzie w centrum uwagi, jednak jesli ci to nie przeszkadza a suknia jest twoaj wymarzona to idz w niej do slubu. czemu masz rezygnowac? powodzenia:)

Gość beverly
suknia z 1 postu jest najpiekniejsza jaka kiedykolwiek widzialam , a z postu poprzedzajacego moj jest zwykla skromna suknia i w takiej osobiscie bym nie pozszla do slubu bo nic o sobie nie mowi.. taka nijaka mi siew wydaje, lepsza ta 1

Gość beverly
wg mojej opinii to sukienka z postu z 11.04 to niestety worek na ziemniaki.. nie daj sie zbalamucic z brzuchem czy bez ja wybralabym te 1:) ojej, chyba sie zauroczylam:)

Gość beverly
http://www.slubne.pl/linea/ zobacz na ten link tu sa piekne suknie, mi sie podoba 21 (chyba) tez pomartszczona i spod spodu wychodzi tiul, dalej tez sa piekne zaglanij, nic nei tracisz:)

Gość beverly
i wg mnie przedostatnia jest piekna:) ale sie rozmarzylam chyba otworze salon z sukniami:)