Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zamyślony trochę

Ona starsza o 4 lata i puszysta...

Polecane posty

Gość Zamyślony trochę

Co myślicie o takim związku??? ja 22 latka, ona 26, ja szczupły, ona przy kosci (160/80 kg)... Pozdrawiam!:-)

Jeśli chce się być szczęśliwym to nie patrzy się na wiek czy wygląd. Liczy się serce i dobroć człowieka:)

Gość nikita chruszczow
jesli jestes kanibalem, to wybor trafny, choc tluszcz troche niekorzystny na poziom chlesterolu

Daj spokój człowieku... Nie demaskuj publicznie swojej powierzchowności w ocenianiu bliźnich. Jakby była ładną, długonogą blondynką i nosiła xs, a była pusta w środku to co? Z resztą uroda mija... I to szybciej niż sie spodziewany!

Gość lubię rubensowskie kształty
No Gościu!!!! 26 lat, 160cm/80 kg... Szczęściarz z Ciebie... Gratuluję wyboru i życzę Wam wszystkiego dobrego! :)

Gość Zamyślony trochę
Dokładnie to waży 85 kg... Ale odchudza się...

Zamyślony - nas się pytasz?:O To chyba Ty sam lepiej wiesz, czy ją kochasz, czy tylko zawracasz jej glowę. :O

Gość Są gusta i gusteczki...
Akurat taki przystojniak jak Kammel,gustuje w puszystych to jest piekne...Nie patrzy sie na wyglad ,liczy sie wnetrze...

I co z tego, że waży 85kg. może bierze jakieś leki, po których przybiera na wadze??? Przestań się zamartwiać tym...powinieneś ją wspierać jeśli postanowiła zrzucić te kilogramy, bo ona to robi dla ciebie...

Gość a swoją droga
tusza nie ma nic do rzeczy, ale róznica wieku może być problemem...

problem tkwi w tym, że on się martwi nie o to czy będzie z nią szczęsliwy ale o to jak sie z nią pokaże kolegą! Ja sama jestem trochę puszysta i poznałam kiedyś swietnego kolesia! tak nam się gadało jak nigdy. Ale nie publicznie... pewnego wieczoru na imprezie na której on też był ja wyszłam sie przewietrzyć. On był podbity, podszedł do mnie ipowiedział: jesteś najzajebistszą dziewczyna jaką znam, ale nie mógł bym sie pokazać z toba przed kolegami... Wyśmialiby mnie! Oczywiścuie potwierdził to co przypuszczałam... Teraz mam chłopaka od 2 lat, wiem ze mnie kocha i mój wygląd też, a nawet jest o mnie zazdrosny!

Własnie...Są takie dupki ,ktorzy patzra tylko i wylacznie na wyglad i co kumple powiedza.Szkoda dla nich czasu ,skoro b.liczy sie zdanie kolegów...ehh..ten swiat schodzi na psy...Wykreowany model kobiety...90/60/90...A waga to do 50 ,no bo potem to jaka ona gruba! PARANOJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Moda jest jak sinusoida:) może kiedys powrócą rubensowskie kształty ;) Nie zawsze ładnie zapakowna czekoladka jest smaczna, a piękne jabłko moze byc robaczywe...

Do autora topiku... Człowieku,skoro ja kochasz to po co sie pytasz o takie rzeczy? Widocznie nie jestes jej wart ,skoro pytasz sie ludzi co o tym mysla,mnie to guzik obchodzi co mysla o moim chlopaku ludzie.Ja go kocham i tyle, niewazne czy ma za duzy tylek,czy za krotkie nogi! KOCHAM GO!A milosc ,to uczucie ,ktore nie patrzy tylko i wylacznie na cialo,to porozumienie dusz!

A tak w ogóle to ja uważam że nie wygląd decyduje czy sie za kimś oglądamy czy nie. tylko urok osobisty:) Miałam w LO taką dziewczynę w klasie. Mówie wam piękna! Słowiańska uroda, długie po pas włosy, zawsze dziewczęco ubrana, ale zołza i franca jakich mało! Nikt sie za nia nie oglądał bo każdy wyczuwał od niej to wysokie mniemanie o sobie!

Gość 4 lata róznicy
to problem???!!! Chyba was pojebało.

Gość żegnam was
bo szczupłe jest zdrowe, będą zdrowe dzieci itd

DZiewczynalat20-POPIERAM ;) ;)A moze porozmawaiamy na tematy facetów,to sa dopiero nieudaczniki!

Żegnam was------------> sorry ale myslisz jak zwierze. Instynkt sie oddzywa... miej sobie zdrowe dzieci a użeraj sie pół zycia z suka/ gnojem...

Gość nikita chruszczow
zamyslony troche, ma doskonala intuicje, wiadomo ze zycie z laleczka puszysta najedzona i majaca z tego powodu dobry humor, jest o niebo lepsze niz zgrabny , glodny szkieletor bez okresu z glodu, i ochoty do kochania

Gość 5654645
Ale wy jestescie zaklamane. Tu piszecie, ze wyglad nie ma nic do rzeczy, ale jakby o to samo zapytala kobieta, ze jej facet jest gruby, to byscie radzily, zeby znalazla sobie normalnego, wysportowaniego...

5654645 nieprawda.Zauwaz ,ze z reguly to faceci krytykuja kobiety ,ja nikogo nie krytykuje,moj chlopak sam ma brzuszek ,ale ja ten brzusio kocham ..;)

Gość żegnam was
czy dla was istnieją tylko szkieletory ? są jeszcze SZCZUPLE !!! nie wychudzone normalne , bez waleczkow itd....i skąd to przekonannanie ze grubi ludzie sa mili ? u mnie na uczelni to grube dziewczyny pluja jadem na facetow i na szczuple....co my im zrobilismy ?

Gość 5654645
tez nie wiem, skad sie wzielo przekonanie, ze grube sa mile? JEst calkowicie na odwrot. A te szczuple sa o wiele milsze.

Kobiety wszystkie jestemy miłe...;) Ja tez wcale nie uwazam ,ze grube sa mile,ale tak samo mozna powiedziec o tych chusych ,szczupłych...Ludzie sa rozni.