Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ślub czy nie

DORADŹCIE MI PROSZE CZY MA BYC SLUB

Polecane posty

Gość ślub czy nie

mam straszny dylemat.otóż mam z moim chłopakiem dziecko.córka ma jego nazwisko.no i ja oczywiscie chce tez miec jego nazwisko,tylko nie chce z nim zabardzo brac slubu.powodów jest sporo.kłóci sie o byle co,wyzywa mnie,bije nawet.ogółem czasem,a nawet czesto mam ochcote sie wyprowadzic ale nie mam gdzie. jest tez inna opcja,zeby miec jego nazwisko.poprostu zmienic sobie.tylko,ze to tez tak jakos dziwnie,bo niby bym miala jego nazwisko,ale nie bylabym jego zoną.prosze doradźcie mi jakies dobre rozwiazanie.

Gość jestes po takich niby
doswiadczeniach zyciowych a zastanawiasz sie ad takimi pierdolami,. Dziecko.

Gość migo
nie niszcz sobie życia

Dziewczyno jeśli on już teraz na ciebie rękę podnosi to co będzie jak weźmiesz z nim ślub??? Opamiętaj się zmarnujesz sobie życie!!!

Gość wróżka Aida
Rozumiem Cię. Dla dobra dziecka chcesz miec to samo nazwisko co dziecko, ale niechcesz byc związana z chłopakiem ślubem, ale chcesz to nazwisko jego. To będzie cięzko, a raczej niemozliwe.Jeżeli on ciebie bije to napewno bym ślubu nie brała.Niech płaci alimenty.Wiem,że samotnej kobiecie cięzko i biorą sobie pana aby było jej lżej, ale czy brac pana który bije?nawet jak jest ojcem dziecka.Uwazam ,że dorosnijcie.Niech on sie zmieni.Pozatym przestrasz go ....nie ma prawa ciebie bic.Są instytucje specjalne i na nocke zabiorą go do aresztu jak zgłosisz pobicie.Policja przyjedzie, i zabierze.Skąd ja to znm:),nie z autopsji, ale od znajomych.

na nocke do aresztu a po powrocie lanie jak ta lala. Daj spokój. Poza tym wiele jest kobiet, które zostawiają nazwisko rodowe po slubie. Jaka to krzywda dla dziecka?

Gość rozczarowana trochę
koboeto co ty wypisujesz zastanów sie i zacznij myślec pamietaj myślenie nie boli on cie bije a ty jeszcze z nim jestes wybacz ale nie rozumiem

Gość ślub czy nie
no niestety ja jestem na tyle głupia,ze za łatwo i za szybko wybaczam. z jednej strony go kocham,chcociaz to moze tylko przyzwyczajenie.bardzo bym chciala zeby córka miala normalna rodzine,ale tak sie chyba nie da. a nie odejde od niego bo nie mam gdzie.

Gość do dzidzi a co to
nabycie nazwiska po tacie nie uczycni tej rodziny normalnej

Gość jak robisz
uważam ze robisz żle nie tylko dla siebie ale głównie dla dziecka to chora sytuacja

Gość ślub czy nie

Gość podnosilcielll

Gość dziecko podrosnie i co wtedy