Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekam na wasze opowiesci

śmieszne historie zwiazane z sex-em

Polecane posty

Gość to moze zacznij sama
a my opowiemy pozniej :P

Ok. Kiedyś mój wujek poprosił żebym mu podała laczki. jak się schyliłam to zapakował mi swojego bena prosto w kakao. Do dziś się z tego śmiejemy na rodzinnych obiadkach :)

Gość to moze zacznij sama
Wczoraj jechałam do siedziby Polskiego Związku Wędkarstwa, by opłacić staremu licencję na połów leszcza. Zapomniałam biletu, więc kupiłam u motorniczego. Przy odbieraniu reszty poczułam wilgoć na palcach, schyliłam się i w okienku ujrzałam szybko wycofującego się obrzezanego kutasa.Ot cała historia

No nie mogę!!! :D:D:D Dzieciom sie nudzi,bo za oknem leje non stop. Ja na razie nie mialam zadnej historii smiesznej...na razie.. ;)

Plagiat. Nie wystarczy zmienić suma stulejarz na leszcza żeby nabyć praw do dzieła. Wstyd...fe...

Gość Autorka topiku to ja
Myslałam , ze ktos napisze o pierwszym pocałunku , a tu same bzdety . Dzieci do książek - nie mam do was siły :)

Gość Autorka topiku to ja
Właśnie przypomniałam sobie jedną z wielu śmiesznych historii związanych z seksem :). Otóż, pewnego dnia mój tatuś zamknął mnie w pokoju i powiedział, że nie wyjdę tak długo, aż nie nauczę się wszystkiego o kontrreformacji. Zostałam sama ze stosem książek i było mi smutno, ale już po chwili zaczęłam sobie jedną z nich energicznie pocierać łechtaczkę. Tak się podnieciłam, że mogłam włożyć do mojej obszernej pochwy cały zgromadzony w pokoju księgozbiór. Wyobrażacie sobie, jaką miał tatuś minę, gdy przyszedł i nie mógł znaleźć ani jednego woluminu? hihihihi ja to zawsze taka śmieszka - łobuziara byłam :)

Gość ta historyjka
to mi się podobała:D

Ten blog jest kopalnią śmiesznym historii związanych z seksem. Kocham! Szczególnie za czarny humor. Bo blog z czarnym humorem zdarza się rzadko. www.bunkrowniema.pl

Gość gość
Mnie kiedyś mój chłopak nakrył na zabawie z wibro bo wrócił wcześniej z pracy. Generalnie mega się wystraszyłam a dodam, że był to okres kiedy zaczęło wiać monotonią u nas w związku. Śmieszne a zarazem fajne w tym wszystkim jest to, że dzięki temu u nas "w łóżku" dużo się poprawiło. A do tego coraz częstszym bywalcem obok nas jest http://freetaboos.pl/czarny-wibrator-minority-p-1955.html :P

Gość gość
Wolę telefoniczny seks,korzystam z http://www.seks-telefon24.pl/ bo jest tanio i dyskretnie, fajne laski, napalone i robia wszysco co zapragnę

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na wirtualny seks? Jestem Ilonka, moją fotkę znajdziesz na http://ero.co.pl/ jestem nimfomanką bez żadnych zachamowań. chciałabym poznać kogoś na weekendowe przygody:)