Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaaaaaaaa

Co to moze byc.... ????

Polecane posty

Gość onaaaaaaaaaa
jakie objawy.. ?

Gość trudno coś doradzić
często nie leczone choroby kobiece mijają,żeby nagle uderzyć ze zdwojoną siłą

Gość trudno coś doradzić
chodzi mi o te białą wydzielinę i to straszne swędzenie. Czy tak miałaś,że twierdzisz że to grzybica?

najpeirw napisała brązowe upławy, potem, że zielone, swędzenie i pieczenie. Mówie dziwi mnie jedno, że rodzić to zaniedbuje

Gość trudno coś doradzić
Jej mama pewnie nie chodzi do ginekologa bo mieszkają na wsi a wiesz, jak to jest. Tam ludzie wstydzą sie pewnych zachowań.

wiem dla mnie to dramat. Dobra dorosły niech szkodzi sobie a własne życzenie, ale żeby dziecku? jak czytam słucham takich rzeczy to sie dziwie dlaczego jeszcze czosnku do pochwy nie kazała wsadzić, bo i takie bzdury słyszałam.

Gość trudno coś doradzić
16-letniej dziewczyny nie wyśle do ginekologa bo by na wsi pomysleli,że jest w ciąży. Ciemnogród.

Gość onaaaaaaaaaa
Yyy .. ;/ to ze mieszkam na wsi nie znaczy ze jestem jakas zacofana.. ;/ moja mama chodzi do ginekologa...

Gość onaaaaaaaaaa
mialam okres.. taki maslo obfity a zawsze mam obfite.. i po tym okresie zaczela mnie swedziec i piec pochwa.. i potem mialam takie brazowawe uplawy takie w kolrze zgnitej zieleni

Gość trudno coś doradzić
To zdecydowanie nie grzybica. Radziłabym Ci zaczekać aż skończy się okres i obserwować co bedzie dalej. Może samo wszystko minie, a jeśli wrócą upławy i swędzenie to jednak leć do lekarza, bo tu nie ma żartów. Może to tylko jakiś stan zapalny, dostaniesz odpowiedni lek i będzie po sprawie. Nie lekceważ chorób kobiecych. Pójście do ginekologa to żaden wstyd. Nie wiem czy wiesz, ale nie musisz leczyć się u siebie na wsi. Możesz pojechać do najbliższego miasta i w dowolnej przychodni lekarz ma obowiązek przebadać Cię i wystawić receptę.

Gość onaaaaaaaaaa
wiem .. dlatego jesli objawy sie powtorza to udam sie do lekarza..

Gość trudno coś doradzić
to może być zwykłe zapalenie pochwy, którego dostaje się od użycia nieodpowiednich podpasek, jakiegoś mydła powodującego podrażnienie, od płynu do kąpieli, do którego dodali zbyt dużo środków chemicznych. Po co się martwić? Lepiej się przebadać i będzie spokój. Lekarz ginekolog to także kobieta. W końcu kiedyś musi być ten pierwszy raz.Jeśli jesteś dziewicą to badanie wcale nie jest takie skomplikowane jak sobie wyobrażasz.

Gość onaaaaaaaaaa
Tak jestem dziewica..chyba ze przez tampony nie.. ale z chlopakiem sie nie kochalam .. mam nadzieje ze bedzie dobrze..