Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dddddf

kubki niekapki-od kiedy wasze maluchy nauczyły/polubily -bo u nas stoi ew słuzy

Polecane posty

Gość dddddf

do zabawy

Mlody mial niecale pol roczku jak zaczal pic z niekapka, a dokladniej kupilam sam tzw. dziubek do butelki Avent:) Cieszy sie bo wypije tyle ile chce, nie meczac sie przy tym.

Gość jusiek
własnie chciałam założyc taki topik moj synek ma 7 miesięcy i nie ma ochoty pic z takiego kubeczka,chociaż dokupiłam mu miękki ustnik i nic tylko gryzie. Jak go zachęcic? bo już brakuje mi pomysłów?

Gość MiasteczkoTłinPiks
mój zechciał pić z kubeczka jak miał 10 miesięcy. Wcześniej nie było o tym mowy

Gość jesienna mama
Mój wziąl niekapek od 6 mca, bo do tego czasu był wyłącznie na piersi, nawet jak wychodziłam to nie chciał nic z butelki. Oczywiście najpierw się nim bawił, gryzł , przewracał itd, ale szybko załapał o co chodzi. W 8 mcu niekapek poszedł out, bo synek upatrzył sobie mój kubek. Trochę powylewał z tego kubka tu i tam, ale z niekapka wogóle nie było już mowy żeby coś wypił. Nikt mu nic nie narzucał, sam zachciał, szybko dzięki temu załapał. A ja się cieszę, że nie musiłam go do niczego przekonywać:)

Gość cs cos tam
moj syenk jak mial 6 mies zaczal pic z taiego kubka ktry sie nie przewraca, nie niekapka, teraz gdy ma 11 mies kupilam mu niekapka i jakos nie chce mu sie ciagnac bo chyba mu ciezko, bo mimo wszystko tez z takiego kubka trzeba sie nameczyc troche,