Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona288888

ahh.. w jednym lozku z dwiema laskami i facetem mrauu

Polecane posty

Gość ona288888

hejka mam na imie Jola i mam 28 lat. Pisze tu na forum by opowiedziec wam moja krotka historie. Mam nadzieje, ze mnie nie wysmiejecie lub nie bedziecie pisac glupich komentarzy jak to zwykle robicie. no wiec chodzi mi o to, ze zdradzilam mojego chlopaka z gory zaznaczam, ze od razu potem porozmawialam z nim i zerwalam, zeby nie mial do mnie pretensji.. No wiec zdradzilam, ale w dziwny sposob. Pewnego dnia chyba pierwszy raz w zyciu zachcialo mi sie przygody, wiec poznalam kobiete les. Przezylam cos niesamowitego trzy babki w jednym lozku bylo naprawde ahh az trudno opisac.. a wiecie najlepsze bylo to ze patrzal na nas facet, po pewnym czasie nie wytrzymal i dolaczyl sie do nas on wchodzil we mnie od tylu a oprocz tego lizalam laske ktora lizala nastepna.. ahh... chcialabym to przezyc jeszcze raz.. Czy ktos z was robil to samo ? Opowiedzcie o tym

Gość ona288888
Dziś spróbuję z borsukiem. Trzeba spełniać swoje fantazje erotyczne :)

Gość to czemu nie zrobisz tego
jeszcze raz jak już nie masz chlopaka

Gość ona288888
Wlasnie dlugo nad tym myslalam i wolalabym sprobowac jeszcze raz, ale czegos innego :) moze przyjemniejszego:) Wystarczy ze uruchomie wyobraznie

Gość ona288888
to o borsuku to oczywiscie nie ja

Gość ona288888
Opowiedzcie o sobie! :) Czekam... aha i moze doradzcie jakie sa ciekawe i przyjemne przygody