Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nigdy nie miałem dziewczyny 23

Jak często uprawiacie seks?

Polecane posty

Gość Ignaccccc
tak jestem facetem ale mam tu służbę.Chyba zdajesz sobie sprawę ,że pewne fora trzeba kontrolować

Gość 1 raz w tyg
no czasem jak sie uda dwa!!!:((( a to dlatego ze on zapracowany a ja biedna chodze wilgotna caly tydizen...

Gość muaska
jejku ...ja to robie codziennie!!!!najlepszy sex jest o 4 nad ranem masz enerie na cały dzień:)lepsze niz poranna kawa:)polecam

Gość rety chyba jestem nienormalna
ja dzisiaj juz mam 6 za sobą...a jeszcze wieczór sie nie skończył...

wiecie co ja 3 miesiące temu urodziłam dziecko i coś mi sie powaliło jest jeszcze gorzej niż wcześniej moge siebie nazwać EROTOMANKĄ mój mąż mnie juz odpycha bo non stop chce,coś chyba nie tak ale dziennie to bym mogła z 3 a nawet 4 razy ale nie mam z kim :-( męża nie zdradze :-)

taki bystry chyba nie jesteś!niestety nie należe do kobiet długo karmiących!nie mam już dawno mleka wiec mu nie dam

Pomimo, ze mam opinie forumowej lajdusicy to seks uprawiam tylko raz w tyg. ze stalym partnerem. Nie chce mi sie wiecej, a nie lubie sie zmuszac :P

jak tak lubisz to ok:-) wątpie czy zasmakował by ci pokarm z piersi nie polecam :-) hehe

no chyba jeszczenie probowales!nie kochany nie jest słodki!wręcz gorzki ten pokarm i ochydny!

Gość Jeto
Ty masz IQ 154? Facet, nie rozmieszaj mnie. Gdzie robiles ten test? Pewnie wiales test z jakiejs gazety, typu przyjaciolka.

Gość Jeto
IQ powyzej 148 ma w Polsce 2% ludzi. Ciekawe, ze Ty akurat jestes w tych 2 procentach. Imho tak inteligentni ludzie maja ciekawsze zajecie, niz siedzenie na takim forum.

Gość Tylko seksss
Ja uprawiam seks z moim facetem 6 razy na dzien i to codziennie,mieszkamy razem wiec co bedziemy sobie zalowac, a i pewnie was to zdziwi ale nie zabezpieczamy sie,uwazamy robimy juz tak przez 2 lata i nie zaszlam w ciaze,choc teraz mam male obawy