Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ignaccccc

Problem podczas seksu

Polecane posty

Gość Ignaccccc

Niby wszystko ze mną w porządku, ale podczas seksu jeśli nie dojdę w pierwszych 10-15 minutach to już wogóle nie dojdę, po prostu mi opada niedługo potem... Za jakiś czas znowu mogę, ale sytuacja się powtarza po prostu opada, ale dziwne jest to że akurat podczas seksu, kiedy po prostu jestem podniecony to może stać i stać podczas seksu oralnego także ale podczas normlnego seksu opada jak flak... Co jest ze mną nie tak? Kobieta mnie podnieca niesamowicie, może moje myśli, tryb życia, pomóżcie, bo mogę sobie zbyt dużo wsytdu narobić. Może ja staję się impotentem??

Gość Ignaccccc
zapomniałem napisać- mam 73 lat

Gość Ignaccccc
właśnie tu jest problem mam lat 21...:(:(:(

może za bardzo się denerwujesz ?

Gość Ignaccccc
hmm... już sam nie wiem, uprawiam seks od kilku lat, ale ten problem powstał stosunkowo niedawno... kiedyś zdarzało się, ale rzadko... Może problem jest w tym, że uprawiając seks dosyć często przerywam żeby nie dojść zbyt szybko i tak kilka razy, może stosunek przewrywany nie jest dobrym pomysłem, może lepiej jak już uprawiać seks wiele...

Gość zimny Józek
Najlepiej przerwij na zawsze!! to Ci się poprawi. Takie wydłużanie bez końca może być powodem Twojego problemu. Staraj się tak to robić, aby nie przerywać a tylko zwolnić.