Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cukierkowa

Który lepszy ???

Polecane posty

Hejka...mam pytanko: który laktator byście polecały: ręczny czy elektryczny ?? I jakiej firmy najlepiej?? Czy w ogóle laktator jest potrzebny i kiedy go lepiej kupić: przed porodem czy już po ?? Zaznaczam, że chciałabym bardzo karmić piersią, ale wiadomo, różnie bywa:) Pozdrawiam i czekam na opinie:)

Gość kama mama79
Lepiej pozbieraj opinie i uwagi i bądź przygotowana. Ale kup go dopiero, gdy uznasz że go naprawdę potrzebujesz, bo po co Ci zbędna rzecz? Karmiłam dziecko lekko ponad 2 lata i nie był mi potrzebny.

Gość SanSan
ja kupilam przed i nie byl mi potrzebny a jak juz mialam nawal to sama najlepiej czulam kiedy i ile moge sciagnac, bo bolalo a laktator "nie ma czucia" jak moja reka ;) wiec dla mnie wydatek zbyteczny sprzedalam i kupilam strerylizator z awentu wykorzystany w 100%

No właśnie nie chcę kupować czegoś co potem może być mi niepotrzebne:) Tym bardziej, że te pieniążki można spożytkować inaczej jakby co:) Dzieki dziewczyny, czekam na więcej:)

Gość kama mama79
SanSan, napisz mi proszę co to jest ten sterylizator i do czego służy?

jak już masz kupic to z ręcznych polecam tommee tippee, a z elektrycznych medela mini electric.

ja osobiscie polecam elektryczny.w pewnym momencie odciagalam bardzo duzo pokarmu,gdyby nie fakt ze byl elektryczny to bym miala rece jak Pudzian.