przeniesienie 0 Napisano Lipiec 6, 2007 Buty bez pięt i kabaretki pasuje?? [06.07] 21:56 Ewka Marchewka Witam , mam problem a mianowicie jutro się wybieram na wieczór panieński, mam buty bez pięt na obcasie zapinane wokół kostki, do tego założe jeansy, i pytanie czy wkładać abaretki podkolanka czy buty na gołą stopę? Wydaje mi się że raczej na gołą , ale chętnie przeczytam wasze opinie. z góry dzięki. [06.07] 22:00 reklamowka... na gołą kabaretki sa ohydne a do tego dawno wyszły z mody [06.07] 22:00 Autorka topiku musi Ja osobiście założyłabym na gołą stopę! [06.07] 22:02 Czerwona wisieńka Wybrałabym opcję bez kabaretek. [06.07] 22:13 monikonass oczywiście ze bez kabaretek , nie dosyc ze niemodne to po prostu na buty z goła piętą nie wypada . Ogólnie goła pięta nie lubi tzw ozdób czyli np skarpetek ... a kurka w zeszłym roku wszystkie babki popieprzały w skarpetkach do sandałek mimo tego , że jest to ohydne i nie za bardzo kobiece..... http://it.geocities.com/monikonass/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach