Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laila21

czy minetka sprawia wam przyjemność???

Polecane posty

Gość laila21

to pytanie jest do mężczyzn... czy lubicie robić kobiecie minete, czy tylko chcecie ją w ten sposób zadowolić? pozdr

ja lubie bardzo sprawic przyjemnosc kobieci wiec lubie tez minetke

Gość dziki lolek
ja tam lubie, jak dziewczyna jest czysta :D

Gość falconi3535
Ja bardzo lubię, to bardzo podniecające i miałem już kilka razy taką przyjemność. Tylko nie wiem dlaczego są takie dziewczyny, które wtedy krzyczą, zwijają się, przeżywają niesamowitą rozkosz, i są takie, które nic nie czują.

Gość taki se
a ja wręcz przepadam za minetką, uwilebiam to. czuć te soki spływające po mojej brodzie. ahhhh, istne szaleństwo. a powiem nieskromnie, że nigdy nie było skarg na minetkę w moim wydaniu.

Gość maszek
no minetka... fajna sprawa... lubie zadowalać moją małą ;)

Gość bim bam bom
ja nie lubię jak sie nie umyje, wtedy czuję skrępowanie bo on ma taka dziwną mine

Gość no i wiecie ktom ja
dokładnie nie ma nic ohydniejszego od bycia lizaną przez faceta jak również branie jego klucha do buzi...fuuuujjjj... :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Jasne. Uwielbiam ja robic :P, a to sprawia ze staram sie i jestem zaangazowany w to co robie ;)...potem tylko slysze ochy i achy ;)

Gość sprawia sprawia

Gość mala MI 78
oj julek znowu przeczysz sam sobie biedaku zaczynam myslec ze cierpisz na rozdwojenie jazni

Gość ah co za rozkosz
dla mnie to odpowiedz jest oczywista! jesli sie kogos kocha tak jak ja swojego mężą to takie rzeczy to wielka przyjemnosc i moze to przyniesz rozkosz wieksza niz sam stosunek! rzecz jasna ze higiena jest wazna( choc slyszalam ze to kwestia gustu), ja w kazdym razie uwielbiam piescic mojego mężusia (szczegółów nie zdradzam bo mogło by to zgorszyc co niektórych) a i moj mężus jest w tym mistrzem-hihi- jak mi robi dobrze to dostaje drgawek i jestem w jakims transie a jak skonczy to jeszcze kilka minut dochodze do siebie! zycze wszystkim tak udanego seksu a jesli ktos chcial by zapytac o przepis-odpowiem krótko-miłość, szczerość i zaufanie-wtedy znikaja wszystkie bariery!

Jako kobieta powiem niesłychana przyjemność - nie stety ni kazdy Facet umiej ją robić :(

Gość ah co za rozkosz
a jak sobie przypomne...

Gość ah co za rozkosz

Gość Zimna Ona
Ja także lubię. I to nie dlatego, że mam niepoukładane pod sufitem. Znam niewielu facetów, którzy nie lubią tego zrobić kobiecie. Ja też lubię to robić mężczyznom, tylko że to nazywa się wtedy inaczej. :P Rozkosz... W obu przypadkach. :)

Ja lubię, niestety moja zona coraz rzadziej, boi się że przyniosę jakąś \"bakterię\"...