Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sekwana

Błona dziewicza

Polecane posty

Gość Sekwana

Zawsze myślałam, że błona dziewicza jest dosyć blisko, a moja kumpela mówi mi, że znajduje się kilka cm od wejścia do pochwy. Jak to jest?

Gość a moze jeszcze
dalejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj DALEKO JESZCZE???????????????????

Gość Sekwana
Idioci z was. Nie potraficie normalnie odpowiedzieć? To żałosne.

Gość błona
znajduje się przy wejściu do pochwy. I tyle w temacie

Gość gosposia 33k
sraTA TATA JAK U WEJSCIA DO POCHWY TO CO przy zakładaniu tamponu naciąga sie ,ugina czy przebija i co z pierwszym rozdziewiczeniem tamponem go???

Gość błona
boże, dziewczyno.. Błona dziewicza jest rozciągliwa i ma dziury którymi wydostaje się krew w czasie okresu. porównaj obwód tamponu z obwodem penisa, dostrzegasz subtelną różnice? :-o Zresztą zwykle błona nie zasłania całego ujścia pochwy, są też różne jej kształy.

Gość gosposia 33k
no coty mi tu zapodajesz za farmazony dziewczyno jak to dziurawa i nie całe wejście zatyka to co wisi sobie w przestrzeni czy na linkach kobieto!!!!!

Gość ja nie moge ludzie
wiecie co to jest błona dziewicza?jesli facet przebija blone to chyba czubkiem swojego fiutka nie?wiec znajduje sie nie zaraz przy wejsciu!tylko w głab i teraz zalezy kazda kobieta ma inaczej ale kazda blona znajduje sie w głebi pochwy!a to co wy piszecie to jest wlasnie POCHWA!śmiać sie chce ze nie znacie sie na tym!

Gość błona
o losie.. powiedź że jesteś facetem, błagam :-o weź sobie wpisz w google błona dziewicza albo hymen i obejrzyj sobie zdięcia :-o

Gość gosposia 33k
kurde błona co ty ześ mi tu chciała pokazać toż to nie błony a jakieś lozklapiory to miało mnie niby uświadomic gdzie jest błona jak narazie to jestem zdegustowana tymi maszkarami

Błona dziewicza (łac. hymen) to cienki fałd skórny u wejścia do pochwy. Pośrodku błony dziewiczej znajduje się mały, rozciągliwy otwór. U większości dziewcząt błona dziewicza pozostaje nienaruszona aż do pierwszego stosunku, lecz czasem może nie być w pełni wykształcona lub zostać uszkodzona jeszcze przed podjęciem życia płciowego, np. wskutek użycia nieodpowiednich tamponów, przez masturbację lub uprawianie wyczerpujących dyscyplin sportowych. W momencie rozerwania błony (czyli defloracji) może dojść do niewielkiego krwawienia.

Gość błona
ta, jasne fotomontaż jeszcze :-o jak nie trafiają do Ciebie zdięcia to masz tu napisane : http://pl.wikipedia.org/wiki/B%C5%82ona_dziewicza widzisz PIERWSZE zdanie? " błona dziewicza to cienki fałd skórny u WEJŚCIA do pochwy" :-o

no przeciez ze fotomontaż!!!!człowieku sama bym tak tego nie skleciła!zkopiowalam i zrzucilam tutaj zeby wiedzieli ci ktorzy zle myslą a sie kłocą!!!

Gość prosta laska77
no przezyłam tu szok poprostuto ja sie chyba zabije błona dziewicza jest taka malutka to jak ja sie teraz mam facetowi pokazać moja błona to fałd skóry który zwisa mi miedzy nigami a jak bym sie dobrze postarała to naciągnęła bym ja sobie na głowe .Jestem załamana co robić !!!!!!!!!!!Ratujcie

Gość błona
natka900> fotomontaż był do wypowiedzi Twojej poprzedniczki, która twierdziła że na tamtych zdięciach to nie była błona. Mam nadzieje że już uwierzyła :-)

Gość gosposia 33k
dziewczyno prosta ty mi tu nie wmawiaj ze ja powiedziałam ze to nie błona powiedziałam ze to jakieś rozklapiochy ochydne tu wysyłasz

oki rozumiem,myslalam ze to mnie sie tyczy bo skopiowalam zeby było jaśniej :-)

Gość też macie problemy
prawie każda kobieta tam wygląda inaczej generalnie jak nie ma jakiś super anomalii w budowie to każda kobieta da radę założyć tampon mini

Gość błona
"kurde błona co ty ześ mi tu chciała pokazać toż to nie błony" a może jednak powiedziałaś?

Gość gosposia 33k
no a poczytaj dalej /tylko jakies rozklapiory/ ale nie bedziemy sie tu sprzeczac ty chyba nie masz innych zajec tylko zapoznajesz sie ze swoja błona kobieto

Gość błona
z niczym się nie zapoznaje, po prostu w przeciwieństwie do Ciebie znam budowę kobiecego ciała.

Gość gosposia 33k
no co nty myślisz żę ja sobie bede sama zaglądać do pochwy i szukać błony dziewiczej albo w internecie buszować i szukać tak obrzxydliwych zdjec no nie dzieki jeszcze nie jestem taka walnieta