Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nowynick

Dno

Polecane posty

Tak czytam to forum od kilku dni z ciekawości i w nadziei, że znajdę coś interesującego ale widzę tylko beznadzieję. Żenada. Ludzie, sprawia wam przyjemność pisanie tych bzdur? Większość postów wygląda jakby pisały je dzieci specjalnej troski. Nie szkoda wam na to czasu? Nie lepiej coś przemyśleć i napisać z sensem? A może się mylę, może to jest fajne forum. Może dlatego, ze jestem mężczyzną to mi się nie podoba? Może nie zrozumiałem idei? Czy jest ktoś o podobnych odczuciach? Domyślam się jakie odpowiedzi się pojawią. Od razu piszę, że te od debili nie zrobią na mnie wrażenia.

Gość to wiagra tak działa
a coś ty taki nadęty??? :D

A czego oczekujesz od tego forum? Wszystko zależyod tego, na kogo tutaj trafisz...

uważam że forum i tematy na nim zależą od ludzi..jeśli widzę głupi temat...nie czytam...szukam tylko tego co mnie interesuje..można założyć też swój mądry temat..niestety jest to forum publiczne i każdy może czytac i pisac...fakt że niektóre posty są zabawne...można się pośmiać...częśc jest płytka ..ale myśle że są taż fajne...

Gość Natasza123a
ja uważam że tu są najgłupsi ludzie,ale czytam tylko mądre wypowiedzi....TU SĄ DZIECI KTÓRE NIE WIEDZĄ NA CZYM SEKS POLEGA!ale są i normalni ludzie którzy piszą z sensem :-) ZGADZAM SIE Z TOBĄ AUTORZE!!!

Rzuciłem okiem na inne działy tego forum. Wygląda na to, że to tylko magiczne słowo seks przyciąga tysiące idiotów. W innych działach jest cisza, spokój i kultura.

Gość Natasza123a
a no zgadza sie ale tez zdarzaja sie przypadki chamstwa :-)

Gość pomocny kolega
na tym forum trzeba być jak wieloryb i przez zęby cedzić ocean aby wydobyć atrakcyjny plankton. Myślę że w dużej mierze piszą na tym forum bardzo młodzi ludzie i oni raczej nie poradzą ani nie podzielą się ciekawymi doświadczeniami. Poza tym jednak uwielbiam czytać inteligentne podszywy, niektóre to istne perełki konceptualne, obok masy prostackich. Niby to głupoty ale inteligentna rozrywka:)

Gość pomocny kolega
aha i jak wieloryb mieć grubą skórę i nie dać się sprowokować:)

No właśnie, coś w tym jest. Chyba to cedzenie:) Dlatego przez ostatnie kilka dni poświęciłem na to parę godzin, a to jak na mnie dużo.

Gość pomocny kolega
jeśli jesteś tu od niedawna to dowiedz się że to forum uzależnia i zaraża frustracją!! jeśli nie masz ciekawszych zajeć to miłęj zabawy, ale jeśli masz... to się zajmij czymś ciekawszym;)

Gość Natasza123a
baaaardzo młodzi ludzie :-) ja siedze tutaj ale rzadko cześciej CIĄZA,PORÓD,WYCHOWYWANIE DZIECI

Gość no wlaśnie ja ślecze tu już
drugi rok,potrafie rozpoznać po temacie jak ktos sobie jaja robi i poprostu nie wchodze dalej w temat, no chyba ze mam ochote sie posmiac

Cholera, mam mnóstwo ciekawych zajęć a siedzę teraz przy kompie. Czy to znaczy, że mnie złapały forumowe macki?

Gość pomocny kolega
jeśli masz mnustwo ciekawych zajęć i wolisz cedzić produkowane przez gimnazjalistów głupoty... to sam sobie odpowiedz:)

Gość niezle dno
pewniejestes malym zakompleksionym chlopczykiem .... ktory niewiadomo po co siedzi tu na babskim forum. wiesz co, gdyby cie nie obchodzilo to co tu pisza nie byloby cie tutaj a ty ciagle tu tkwisz:P

Gość Julek co ty masz
z tymi pierogami? jak chcesz to Ci nakleje pierogow z kapusta

Gość Natasza123a
LEPIEJ SPADAĆ STA BO JUZ SIE dzieciaki POJAWILY!!!

Gość pomocny kolega
gorzej jak trafisz na pierogi z jagodami:)

Gość f77
wciąga niesamowicie i trudno sie oderwać a potem to juz tylko myślisz i na jawie i we śnie co oni tam wymóżdzyli i nie mozesz zapomnieć takze jesli jeszcze mozesz to zwiewaj z tad czympredzej

Gość Julek co ty masz
z jagodami:o musisz być taki niesmaczny:D

Gość pomocny kolega
tak to jest, czasem są z kapustą i grzybami, a czasem z jagodami;) i wtedy się nie szarpie bo można się pobrudzić

Gość Julek co ty masz
wtedy trzeba łykać w całosci

Gość Julek co ty masz
a czasem z samymi grzybami bez dodatku kapusty:o

Gość pomocny kolega
bleeeeeee z grzybami i jagody bleeeeeeee[zniesmaczony totalnie] z mięsem, bez grzybów jagodowe bez łykania!!:)

Gość Julek co ty masz
a z dzemem próbowałeś?:o

Gość pomocny kolega
wolę z nutellą, albo z jogurtem