Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krz....

czy taki związek ma przyszłość?

Polecane posty

Gość krz....

Jestem w związku z dziewczyną juz 4 lata, ale od jakiegos czasu dosyć często się kłócimy, bardzo mnie to martwi i jest mi przykro z tego powodu, nawet o najmniejsze pierdoły potrafimy sie pokłócić. Bardzo ją kocham, ale ja nie chce czegoś takiego. Jak myślicie czy taki związek ma szanse na przyszłość???Pomóżcie

Gość Mister Weider
Raczej nie, kazdy czlowiek funkcjonuje wgl. oprogramowania, ktore zostalo wgrane w dziecinstwie, podczas wychowania. Zmienic przecietnego czlowieka jest naprawde bardzo ciezko, zatem pewnie im dluzej bedzie zwiazek trwal tym bedzie jeszcze gorzej.

Gość klklkl
podaj przyklad jednej kltni

Gość krz....
to co mam zrezygnować i dać sobie spokój? Tyle lat na marne:(

Gość Mister Weider
Moze bedzie chciala pojsc do psychologa, ale jak mowilem, przeprogramownie zabiera troche czasu i nie zawsze sie udaje. Tylko to dziwne, ze dopiero po 4 latach takie cos wyszlo, zazwyczaj czlowiek ujawnia swoje prawdziwe oblicze szybciej. Mozliwe, ze ktos mial na nia taki wplyw.

Gość krz....
no na początku było super zero kłótni, tak zaczeło sie po roku czasu dopiero, ale teraz to juz normalnie sięga szczytu możliwości!!!!!!!

Ty i ona bawicie się w związek. ja rozumiem pokłócić się o coś ważnego, ale za przeproszeniem kłócenie się o pierdoły to już choroba. to jakieś infantylne zachowania. zapytaj sam siebie czego chcesz i uzgodnij to ze swoją partnerką. prawdą też jest, że nie każdy dorasta do związku, zwłaszcza, jeśli nie potrafi się w nim porozumiewać. a zmarnowane lata? no cóż, każdy coś marnuje, żeby docenić wartość jaką niesie ze sobą porozumienie i zrozumienie w związku, nie mówiąc już o zaufaniu, które sprawia, że nie ma potrzeby kłótni o byle co 🖐️

Gość krz....
ja zdaje sobie sprawe że kłótnie w związku to normalka ale bez przesady

Gość klklkl
to sie pytam czy mozesz podac przyklad jednej klutni? np.najgorszej

Gość krz....
czy to zabawa, nie powiedział bym, mamy jakieś plany na przyszłośc założenie rodziny, ślub i takie tam. Jestem z natury spokojnym człowiekiem a ona jest wybuchowa i wydaje mi sie że to różnica charakterów.

Gość krz....
klklkl, wiesz co tego jest tyle że juz nie wiem która jest najgorsza:)

Skoro macie takie plany, to można jedynie współczuć, co będzie się działo po ślubie. Rozmowa z drugim człowiekiem to nie wieczne kłótnie o drobiazgi ale wsłuchanie się w drugą osobę ze zrozumieniem.Powodzenia w budowaniu nowej drogi życia ;) 🖐️