Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nokija23

szukam telefonu , ale.........

Polecane posty

Gość nokija23

interesuje mnie telefon bez aparatu, ale ktory mialby mp3 albo ewentualnie radio , niestety nie potrafie takiego znalexc:( mozecie podsunac mi jakies modele (acha nokia 6030 odpada) acha i raczej nie interesuja mnie starocie

Gość a chciałam
napisać nokia 6030 :D

Gość nokija23
hehe , ta nokie juz mialam:) myslalam nad 6080 ale ma aparat

Gość a dlaczego bez aparatu
zawsze moze sie przydac

Gość nokija23
po prostu wydaje mi sie ze aparat w telefonie to troche zbedna rzecz (nie mowie o tych drozszych telefonach, ktore maja lepszej jakosci aparaty), mnie niestety na te drozsze nie stac. a jak nie znajde jakiegos telefonu co mnie interesuje to bede musiala kupic z aparatem

Nokia N-Gage ;) Z tym, że to bardziej konsola do gier, ale aparatu nie ma, ma za to radio i można na niej odtwarzać mp3. Podaj jakieś bardziej szczegółowe wskazówki dot. telefonu to Ci doradzę.

Gość nokija23
oj taka konsola to nie:P co do wygladu to jakis taki zgrabny, dla kobiety, nie koniecznie musi byc nokia (ale tylko nie siemens) tak jak juz napisalam na aparacie mi nie zalezy, tylko oby mial mp3 ewentualnie radio . zalezy mi tez na tym aby bateria trzymala w miare dlugo .telefony z klapka i takie rozsuwane raczej odpadaja. acha i chcialabym aby mial budzik , alarm, kalendarz i kalkulator:)

Gość kapciuch
no ja mialam zaproponowac nokie E50 , są dwa podmodele, jeden z aparatem a drugi bez. Ma mp3. Ale to jest droższy model. Z kolei bardzo dobra jest nokia 8310 z 2001 roku. Ma niewyobrazalnie dlugo dzialająca baterię i jest to chyba jeden z najmniejszych telefonow komorkowych jakie kiedykolwiek powstaly. Ma radio i jest to jedyny telefon z radiem, w ktorym radio nie szumi i lapie naprawde duzo stacji. No ale to z kolei jest staroc a mimo ze staroc to tez nie taki tani, bo w swoich czasach kosztowal 2500zł. W takim razie mysle ze twoje poszukiwania sa troche glupie, bo wlasnie w czym ci przeszkadza aparat. nie chcesz to nie uzywaj. A jak chcesz zaoszczedzic to...mozesz wybrac jakis model z aparatem radeim lub mp3 ale nie bardzo drogi

Gość nokija23
a to jakie modele proponujecie z aparatem?

Gość hyyyyym
ja sie tam nie znam na modelach za bardzo.. ale dam ci jedna rade. nie kupuj zadnych telefonów w zestawach! broń cie panie boże!!!!!

Gość Blekota
SonyEricsson W880i

Gość hyyyyym
kupuj tak zeby był zaklajstrowany prosto od producenta!

Gość nokija23
w zestawach? co masz na mysli?

Gość nokija23
ta nokia 8310 nie podoba mi sie. chcialabym telefon nowy w sensie ze ja bede pierwszym uzytkownikiem

Gość kapciuch
a tak jakbys miala odrobine pieniedzy, nie wiem jakies 400zł to bardzo ale to bardzo udany model zarowno z radiem jak i mp3 to myśle ze juz nawet troche slynna nokia 6230i http://www.dugshop.de/images/matchcodes/no6230ig/01.jpg mialem ją, polecam ale wymienilem na E50 z resztą 8310 tez mialem, niesprawdzonych nie polecam:)

Gość nokija23
pamietam ze kiedys ktos bardzo polecal nokie 6230i :) ach tylko ta kasa. ja moge wydac na telefon tylko do 350zl

Gość Blekota
Z tańszych to SonyEricsson W200i.

Interesuję się telefonami od kilku lat, ale szczerze powiem, że faktycznie, Twoje wymogi są sprzeczne z intencjami. Wyjaśnię Ci, dlaczego: większość telefonów z mp3 to nowsze modele. Aparat, przynajmniej w jakości VGA to standard, za który tak naprawdę nie dopłacasz i znajdziesz go praktycznie w 90% obecnych komórek. Te, które nie zawierają aparatu, to najczęściej telefony biznesowe, kierowane do ludzi biznesu, którzy uczestniczą np. w konferencjach, na których nie wolno mieć telefonu z kamerą. Z racji tego telefony te są przeważnie drogie - tak, jak np. nokia E50, wymieniona wyżej. Pomijając kwestię aparatu i biorąc pod uwagę wszystkie inne cechy wymienione przez Ciebie polecałabym: Motorola E398, SE k510i (nie ma kart pamięci, niestety), Sagem My500x. To te raczej tańsze, tak do 500zł za nówkę. Nokii nie polecam pod tym względem - nawet te droższe odtwarzają mp3 w kiepskiej jakości (a trochę ich już miałam). Nokie to najlepsze telefony pod wieloma względami, ale nie pod względem dźwięku. Najlepszym telefonem pod względem mp3 jaki miałam był Siemens SX1, ale mówiłaś, że nie chcesz Siemensa.

Gość kapciuch
i to w dodatku fabrycznie nowy? no ja ci sie przyznam, ze udalo mi sie kupic na allegro wlasnie nieuzywany stary model ale to zadkosc. zwykle za takie pieniadze o albo kupic utytłany starszy wyższy model albo nowy ale niski model. hm co by ci tu polecic, obecnie juz nie sledze nowych modeli wiec nie wiem ale ceny spadaja wiec nie zdziwilbym sie gdyby byla nawet nowa nokia z mp3 za ta cene a co dopiero innego producenta. ostatnio widzialem nową, nowoczesną superplaską motorole pewnie z roznymi bajerami za 100zł na allegro i tam bylo mnostwo wlasnie takich samych motoroli po 100zl ceny teraz sa tak niskie ze hej w porownaniu z dawnymi czasami

http://www.mobile.inspiracja.com/Sagem,my500X,phone.php Masz tu obczaj tego Sagema my 500x, poleciłam go siostrze i jest zadowolona - telefon pod względem designu podobny do SE k750i, bardzo ładnie odtwarza mp3, zarówno na słuchawkach, jak i bez (aż się zdziwiłam), a nowy można dostać za 400zł z groszami w sklepie - na allegro trochę taniej, patrzę na aukcje i widzę, że koło 350zł. Mimo wszystko zamiast fona z mp3 polecałabym oddzielnie prosty, mały telefon i odtwarzacz, np. ZEN, około 240zł za 1GB.

Gość nokija23
ten sagem wyglada interesujaca, tylko na allegro widze tylko my501x

Ehhh, link nie chce wejść: http://www.mobile.inspiracja.com/Sagem,my500X,phone.php Jedyna wada tego telefonu jest taka, że trochę muli czasami, ale pod względem mp3 klasa. Jeżeli zależy Ci na dobrej jakości mp3 to doradzam ogólnie samsungi, sony ericssony, odradzam natomiast nokie, bo w każdym przypadku jest podobnie - dźwięk jest cichy, niezbyt przejrzysty, nie może równać się z rasowym odtwarzaczem, niezależnie, czy jest to 3650, 3230, N70 czy jeszcze coś innego.

No ten my501x częściej jest u nas spotykany - jego ma moja siostra i podejrzewam, że to jest jeden i ten sam model - na zdjęciu identyczny co my500x i ma te same funkcje. Wiem, że jest w Plusie w Mixie za kilkadziesiąt złotych z umową na 2 lata.

Gość nokija23
z umowa nie moge kupic telefonu, gdyz jeszcze zostalo mi ponad 1,5 roku w mixie wlasnie

Gość nokija23
dziekuje wszystkim za pomoc:)