Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agggghhhrrr

Ale jestem wku...wiona

Polecane posty

Gość Agggghhhrrr

Moj facet wlasnie przylazł do mnie kompletnie napruty (impreza w pracy). Spóźnił się dwie godziny, miał nie pić za duzo, przynajmniej nie tyle żebyśmy mieli problem z porozumiewaniem się. A tu co!!! Na nogach ustać nie może i mi się tłumaczy... Odesłałam go do domu i nie wiem czy mam jeszcze ochote się wogóle z nim spotkać kiedykolwiek (dodam że mamy dosc dlugi staż ale nie toleruje takiego zachowania). A wy jak byście się zachowały?

Gość Agggghhhrrr
Dodam że czekałam na niego do tej godziny w chałupie a mogłam nie być taka głupia i przewidzieć i umówić się ze znajomymi ;(

Gość Agggghhhrrr
Wal sie cycoch mam taka adrenaline że juz mi ciśnienia bardziej nie podniesiesz!

Gość znam tooo
u mnie bylo podobnie, tylko powroty w takim stanie zaczely sie coraz czesciej

Gość kfiateq
Jeśli to by się pierwszy raz zdarzyło pogadałabym z nim, że mi to nie odpowiada i nie chcę więcej takich sytuacji a jakby sie znów coś takiego powtórzyło to szkoda marnowac czasu z kims takim

Co prawda mam manie na punkcie punktualnosci i zdenerwowalby mnie sam fakt spoznienia... Ale, ze \"napruty\" to pol biedy. O ile niezbyt czesto ;)

Gość wawa.....
co napic sie nie mozna??

Gość Agggghhhrrr
Gdyby byl lekko wstawiony to jeszcze ok- poszlibyśmy do niego wypiłabym jedno piwko albo kieliszek wina i moglibyśmy się dogadać. Ale on ledwo się na nogach trzymal ;o Najgorsze w tym wszystkim jest nie to że się upił- bo niech robi sobie co chce jak się nie spotykamy. Ale sobota jest od zawsze 'naszym' dniem nigdy się z nikim nie umawiam na sobotę i ten dzień spędzamy razem. Z tym że jak go zobaczyłam w tym stanie to odechciało mi się. Niestety oznacza to że spędzę sobotę sama.

Gość wawa.....
jest 19 mozesz zadzwonic do znajomych i isc z nimi gdzies sobie;-) co to za rytual ze sobota zwsze z wami mozna to zmienic przeciec

Gość Agggghhhrrr
Tak tak może mogłabym zadzwonić do znajomych o 12 w południe. Teraz już każdy ma swoje plany, każdy też ma swój związek i raczej wątpię, że z kimś wyjdę (choć wysłałam smsy). Ale się nie łudzę- w tym problem że za późno! Jak pisałam wcześniej- mogłam się tego domyślić

Gość wawa.....
oj wyolbrzymiasz troche daj spokoj opierdol go z rana ;-) winko se kup

Gość Agggghhhrrr
Heh opierdol już dostał :P Tylko on jutro nawet nie będzie pamiętał tego. I powie, że przesadzam. Może i przesadzam ale gdyby mi powiedział ze ma dzis ochote sie naje..ac jak dziki szpak to bym powiedziala- prosze bardzo i umowila sie z kims :P Trudno poogladam telewizję

Gość wawa.....
facet ktory wogole nie pije to staje sie zniewiesciala ciota;-)

Ale nie chodzi o to, ze wypil (przeciez to nie grzech sie od czasu do czasu zresetowac) tylko, ze mogl wczesniej dac znac, ze sie spozni czy, ze w ogole nie przyjdzie... Spoznianie sie to brak szacunku dla osoby, z ktora sie umowilo. tak uwazam ;)