Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no no dokladnie

to ja wam szybko napisze co podziwiam w facetach

Polecane posty

Gość no no dokladnie

to, ze sa tacy oddani w przyjazni z innymi facetami nie to co kobiety, ktore zazdroszcza, zlozycza i inne pierdoly.chociaz sama staram sie byc oddana w przyjazni wiem, ze facetom nie dorownam.

Gość wawa.....
a wszystko dlatego ze ogladamy pilke nozna;-))

Gość no no dokladnie
no tez mam wrazenie, ze oni zawsze maja o czym ze soba gadac;| i w ogole fajne to jest.

Gość no no dokladnie
potrafia sie smiac z siebie, cesto obrzucaja sie jakimis niewyrafinowanymi zarcikami ale tak naprawde jeden drugiego szanuje. chlopaaaki, moge byc waszym przyjcielem?:classic_cool:

Gość wawa.....
jak ogladasz pilke nozna i pijesz piwo to mozesz;-)

Gość szkoda tylko
że w podobny sposób nie szanują swoich kobiet i często bywają bardziej lojalni w stosunku do kumpli niż do swojej żony czy dziewczyny tak miał mój i zawsze mu powtarzałam że jak kumple się pożenią i sprawią sobie dzieciaki to o nim zapomną i będzie miał tylko mnie niech więc mnie szanuje i w sumie na moje wyszło, bo teraz kumple go olewają i żaden nie ma dla niego czasu a kiedyś to potrafił w kłótni biec do kumpli i miał mnie gdzieś

Gość szkoda tylko
a zawsze mu powtarzałam że to nie kumple mu piorą, szprzątają ani gotują tylko ja, głupi był ale go wychowałam, z małą pomoca kumpli co go olali ;-)

Gość jestem facetem
i mzdecydowanie lepiej dogaduje sie z kobietami nie jestem gejem ;) uwielbiam kobiety :)