Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blanhka

jaki jest facet panna???

Polecane posty

Gość blanhka

ktos wie? piszcie

Gość blanhka
o znak zodiaku mi chodzi ludzie...;p

Gość jayakaja
jaki jest facet panna to nie wiem, ale kobieta panna (np.ja :P ) jest osobą bardzo dobrze zorganizowaną, uwielbia mieć wszystko posegregowane wg różnych kategorii i zaplanowane minimum dzień wczesniej.Niestety troche leniwa i ma słabą wole :) Podejrzewam że do facetów tez sie to odnosi. Jeśli już wierzymy w take rzeczy... :P

Gość blanhka
no wlasnie zauwazylam to u mojego faceta (panna), jak mnie wkurza ta jego dokladnosc,... w ogole szokiem dla mnie bylo to, jak pierwszy raz przyszlam do niego do mieszkania studenckiego,. gdzie mieszkali sami faceci, tam blyszczalo, wszystko mialo swoje miejsce... wstyd mi sie zrobilo, jak pomyslam o tym jak wyglada moj pokoj... :D

Gość jayakaja
blanhka - ale wiesz, to tez różnie bywa. Ja jestem kobietą panną, faktycznie mam wszystkie notatki poukładane do różnych teczek, wszystkie ładnie popodkreślane, książki wg wielkości na półkach itd. Nie lubie jak ktoś sie spóźnia i sama jestem bardzo punktualna, kiedyś było tak że dzień wczesniej chciałam wiedzieć co i o któej bede robiła następnego dnia ale tego sie powoli oduczam, bo mój facet (strzelec) jest przeciwieństwem tego i wszystko robi spontanicznie :P Ale jeśli chodzi o moje biurko... no cóż, pierdzielnik mam tutaj zawsze :D lezy tu mnóstwo rzeczy które są mi często potrzebne i dlatego są pod ręką. Ogólnie jestem typową panną, ale moje biurko doprowadza do szału moją rodzinke :D

Gość odwalaczka
facec spod tego znaku jest miłością mojego życia

Gość blanhka
tez chcialabym tak powiedziec o moim Misku ...:) na razie jest super, jestesmy przeciwienstwami, i mimo to dogadujemy sie super... ale to poczatki i wiadomo jak jest na poczatku... zobaczymy co bedzie dalej... :D

Gość jayakaja
dobrze będzie :) my też jesteśmy przeciwieństwami i droga kompromisów da sie dużo osiągnąć. Tylko ważne jest żeby obie strony dawały coś z siebie i czasami ustępowały, bo jeśli to tak w jedną strone działą to na dłuższą metę nikt nie wytrzyma...

Gość blanhka
dziekuje za dobre rady, na pewno wezme je sobie do serca... ;)

Gość jayakaja
:)

Gość ponawiacz - wrocilam z wakacji