Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co trwalsze

Testery czy zwykłe perfumy. Które trwalsze?

Polecane posty

Gość co trwalsze

Gość ata77
uzywam tylko perfum i dwa razy w zyciu mialam tester- nie widze różnicy jedynym plusem jest pojemnosc- tester to zawsze 100ml, najczesciej kupiony "okazyjnie" takze z punktu widzenia finansowego to najepsza sprawa natomiast mitem jest dla mnie nadzwyczajna trwalosc testeru

Gość upupupuuuuu

Gość tester
maja zwykle wiekszą trwałosc - zauważyłam to na próbkach kremów, perfumy wg mnie mało co się róznia :) ale kupuję testery jesli mam taka mozliwość (kwestia zaoszczedzenia ok 30 % ceny)- zamiast 250 zł za tester moich ulubionych perfum płace 150 zł

Gość w testerze masz gwarancje
ze to faktycznie te perfumy. Powinno nie byc zadnej roznicy, jesli uczciwa firma.

Gość dominika 567098
a jak mozna kupic tester mozna tak ? np w duglasie

Gość nike lacoste reebok
w zyciu wiekszych bzdur nie czytalam a jaka to niby gwarancje oryginalnosci mamy kupujac tester-wieksza niz w perfumach? testery nie sa na sprzedaz i te, ktore kupujecie pochodza z przemytu albo kradziezy albo sa podrabiane

Gość sosik
testery mozna czesto dostac na allegro. I nie wiem dokałdnie jak to jest, ale z tego co wiem to czesto ludzie Ci co sprzedaja kupuja albo w sklepach bezcłowych ,albo za granica gdzies gdzie maja układy i dlatego jest taniej. Ja mam kupiony tester na allegro i jest ok.