Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 co trwalsze

Testery czy zwyk艂e perfumy. Kt贸re trwalsze?

Polecane posty

Go艣膰 co trwalsze

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ata77
uzywam tylko perfum i dwa razy w zyciu mialam tester- nie widze r贸偶nicy jedynym plusem jest pojemnosc- tester to zawsze 100ml, najczesciej kupiony "okazyjnie" takze z punktu widzenia finansowego to najepsza sprawa natomiast mitem jest dla mnie nadzwyczajna trwalosc testeru

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 upupupuuuuu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tester
maja zwykle wieksz膮 trwa艂osc - zauwa偶y艂am to na pr贸bkach krem贸w, perfumy wg mnie ma艂o co si臋 r贸znia :) ale kupuj臋 testery jesli mam taka mozliwo艣膰 (kwestia zaoszczedzenia ok 30 % ceny)- zamiast 250 z艂 za tester moich ulubionych perfum p艂ace 150 z艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 w testerze masz gwarancje
ze to faktycznie te perfumy. Powinno nie byc zadnej roznicy, jesli uczciwa firma.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dominika 567098
a jak mozna kupic tester mozna tak ? np w duglasie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nike lacoste reebok
w zyciu wiekszych bzdur nie czytalam a jaka to niby gwarancje oryginalnosci mamy kupujac tester-wieksza niz w perfumach? testery nie sa na sprzedaz i te, ktore kupujecie pochodza z przemytu albo kradziezy albo sa podrabiane

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sosik
testery mozna czesto dostac na allegro. I nie wiem doka艂dnie jak to jest, ale z tego co wiem to czesto ludzie Ci co sprzedaja kupuja albo w sklepach bezc艂owych ,albo za granica gdzies gdzie maja uk艂ady i dlatego jest taniej. Ja mam kupiony tester na allegro i jest ok.

Udost臋pnij ten post