Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pełna inspiracji

Czy wierzycie w anioły?

Polecane posty

Gość pełna inspiracji

Wiem, że to może banalne, ale oglądając teraz film :Miasto Aniołów" nasunęło mi się podstawowe pytanie. Czy wierzysz w anioły? Bądź kogoś kto nad wami czuwa, nos stop.

Oczywiście, że wierzę :) Wierzę również, że oprócz Anioła mamy również Opiekuna, którego dostajemy podczas powstawania naszej duszy a który jest stróżem naszych talentów :)

Mysle ze Anioly istenieja ... nie wszyscy jednak umieja je dostrzec :) ... Ja bym bardzo chciala ;)

Gość ja tak ...
No żesz w morde ... bylam w ubikacji i nie widzilam konca tego filmu ... jak sie skonczyl ???

no to dużo tej kawy przez pare ostatnich miesięcy wypił... może lepiej niech już wraca...

Gość portmonetka
Filmu cudowny. A w Anioły wierze.....Tylko ostatnio mój sie gdzies zagłubił.......

Gość tylko Cage mial
mine srajacego kota i dlatego mnie wkurza ten film

Gość portmonetka
mucca: chyba tak.....i z tego wszystkiego drogi do domu zapomnieli.........

Gość MAUDIE
ja też wierzę w anioły,bo to trochę głupie wierzyć tylko w to co się widzi,prawda?

Gość EWA 48
Bardzo wierzę dały mi dużo znaków ze istnieją i bardzo lubia jak je się prosi O pomoc

Gość gość
Ewa, ja mojego prosze o pomoc i znaki i na wszelki wypadek dziekuje jak cos sie uda ale jakos nie widze by istnial Co robic

Gość gość
Myślę, że jestem jakąś wersją anioła, mówiąc symbolicznie. Mam nadprzeciętnie dojrzały umysł i od dziecka łatwość kochania wszystkiego i wszystkich, odkąd pamiętam ludzie do mnie lgną i się mnie radzą, często słyszałam głosy, że wręcz zmieniam energię otoczenia, jak się pojawiam. Można pomyśleć, że piszę nieskromnie, ale to żadna zasługa, bo po prostu takie mam skłonności a co za tym idzie powinnam to doceniać i tym bardziej odpowiedzialnie funkcjonować. I w związku z tym myślę, że coś z aniołów mogą mieć ludzie i w tym sensie wierzę w anioły, w jakieś wyjątkowo dobre nawarstwienie cech, które dobrze wpływa na innych. W byty wyższe też można powiedzieć, że wierzę, ale to bardziej wiara w ciemno. Ponieważ jestem człowiekiem, myślę, że to nie moja działka i nie czuję się na siłach zgłębiać tematu, bo nie mam percepcji umożliwiającej jakiekolwiek wnioski w tym zakresie. Natomiast zdecydowanie nie wierzę w ideę anioła jako biało ubranego kolesia ze skrzydłami, który chwyta ludzi za rękę na ulicy, żeby nie wpadli pod samochód. To wszystko jest bardziej subtelne, transparentne i zdecydowanie nie mieści się w naszej konceptualizacji.

Gość gość
Nie dość że pienkna to anioł. Boże.

Gość gość
anioły nie maja ciała bo po co im wiec nie maja skrzydeł jest gazeta o aniołach któż jak Bóg jezeli potrzebuje zeby nie zaspac to prosze o moje go anioła struza zeby mnie obudził np o 5 rano