Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Basia_25

no oceńcie, plizzzzzz

Polecane posty

Gość Basia_25

Hej :) Pół roku temu zostawił mnie męzczyzna, zrobił to w sposób ostry i bewzględny. Powiedział, że się pomylił, że nic z tego nie będzie i bye. Zaznaczył, że możemy spotykac się czasem na chwilę, na herbatkę, ale sporadycznie. Mimo tych słów i moich starań przez 6 miesięcy milczał. Teraz odezwał się, w taki kumpelski sposób. Mam pytanie, czy może być tak, że po prostu pamięta miłe chwile i chce mieć we mnie koleżankę, wiedząć, że nie jestem tą jedyną. No po prostu tak sobie zadzwonił, impuls czy co go tam wie i się odezwał. Jak myślicie?

Gość halo halo oo
pewnie chce sexu

Gość Basia_25
o seksie nie ma mowy, ponieważ wie,że ja z tym czekam :) nie uprawialismy seksu :)

Gość nasrała bym na takiego kolegę
kopnij go w dupę i już

Gość Basia_25
kopnęłabym, ale jest pewnien problem - ja go kocham :) czy ktoś mi powie, czy on mógł tak tylko kumpelsko się odezwać? żeby utrzymac kontakt? zaznaczę, że to dobry facet

Gość zakichana-obrywaczka
teoretycznie Ci powiem powinnaś go kopnąc w dupę, mówięto bo mam też takiego kolegę ... naprawdę mi jest ciężko i bardzo dobrze cię rozumię... ale nie wolno nam z siebie robić takich idiotek .. :)

Gość klaragitara
a moze on po prostu trzyma Cie w zapasie? zeby mu kawalerstwo albo samotnosc nie grozila? poslij na drzewo i zyj dalej!!!

Gość Basia_25
ale to nie jest żaden kolega, my byliśmy z sobą, byliśmy zaręczeni!!! no nie wiem co myśleć

Gość Basia_25
ale moje pytanie brzmi inaczej może tak być, że on zrozumiał, zatęsknił i chce sprobować ale czy moze być tak. ze po prostu chce mieć we mnie koleżankę, żeby nie było tak, że się nie znamy?

Gość klaragitara
plenty more fish in the sea:)

Gość zakichana-obrywaczka
to tymbardziej daj sobie spokój, naprawdę, nie wchodź dwa razy do tej samej rzeki, a jak cię zostawi po ślubie? nie daj boże z dzieciakiem ?

Gość Basia_25
zostawil mnie, ponieważ zrobilam coś zlego sam się z tym męczyl, ale to była moja wina

Gość halo halo oo
A nie mozesz go zapytac wprost?

Gość Basia_25
mam się zapytać "hej, odezwałeś sie do mnie bo mnie kochasz i nie mogłes zapomnieć i liczysz na więcej, czy chcesz miec we mnie znajomą?" ? :o

Gość Basia_25
ale naprawdę mnie chodzi jedynie o to czy mężczyzni chcą mieć kolezanki, czy chcą spotykac sie z byłymi? czy jak już sie odzywają, to zawsze coś musi za tym stać, seks, uczucie itd. :) tyle

Gość halo halo oo
po prostu zapytaj czy ma na mysli kolezenskie spotkanie czy moze cos sie zmienilo. A jak wygladal ten pierwszy kontakt po tak dlugim czasie?

Gość Basia_25
no po prostu on zadzwonił i gadaliśmy z 30 minut miło, serdecznie, grzecznie

Nie rob sobie nadziei, nadzieja to matka głupich i na pewno trudno z nią żyć. :( Jeżeli bedzie chcial się z toba umówić to przypadkiem nie lec na jego zawołanie, powiedz, że nie możesz bo jestes bardzo zajęta, moze kiedys przy okazji się spotkacie ... Myslę, że po prostu zadzwonil pod wpływem chwili albo mu sie nudziło albo chcial sprawdzić czy tobie jeszcze na nim zależy ... to nie ma znaczenia dleczego ... na pewno nie z milości .... Ale to moje zdanie wiem, prawda jest okrutna, ale jeszcze gorzej dla ciebie życ złudzeniami

Gość Basia_25
:( a skąd wiesz NA PEWNO, ze niczego do mnie nie czuje? myśmy naprawdę byli zakochani, ale nam się popsuło :( może on jednak nie umiał beze mnie

Gość Jestes naiwna ...
po prostu zadzwonil z nudow

Gość Basia_25
a przez te pół roku się nie nudził ? :)

Gość Sama mowisz
w czasie przeszłym ... Pewnie każdy wierzy w to co chce, tylko przebudzenie możesz miec okropne ... no ale to twoja sprawa i twoje życie ....... pozdrawiam

Gość Nie ...
po prostu zrobil to pod wpływem chwili jak ktos napisał, może chcial sprawdzic jaka bedzie twoja reakcja ? Może chcial się dowartościowac ?

Gość Basia_25
up :(

Gość Sama mowisz w czasie
przeszlym ... bylismy zakochani ... Z jakiegos powodu jednak się rozstaliscie, nie zapominaj o tym

przeszlym ... bylismy zakochani ... Z jakiegos powodu jednak się rozstaliscie, nie zapominaj o tym

czasie przeszlym ... kochaliscie sie ... Nie zapominaj, że z jakiegos powodu sie rozstaliście ...

Gość Basia_25
ej, dlaczego są nowe wypowiedzi w temacie, a ja nie widzę niczego? ostatnią mam sprzed kilkudziesięciu minut !!!

Gość Wiesz każdy
wierzy w to co chce, tylko przebudzenie mozesz miec okropne ... no ale to twoje zycie i twoja sprawa ...

Gość Basia_25
Mam skiszony mózg :(